MAJA I BILAL UDARILI KONTRU ALEKSANDRI I CARU: Pobednici Zadruge 6 propala veridba, a Marinkovićeva staje na ludi kamen!

Autor:

Zadruga

29.06.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilal otkrio da ženi Maju, sa njom vidi sebe do kraja života!

MAJA I BILAL UDARILI KONTRU ALEKSANDRI I CARU: Pobednici Zadruge 6 propala veridba, a Marinkovićeva staje na ludi kamen!

Foto: ATA Images

Maja Marinković i Bilal Brajlović prebrodili su sve prepreke u vezi i sada uživaju, a u njihovu ljubav sumnjaju mnogi. Ipak, Bilal smatra da je Maja žena njegovog života i spreman je da sa njom stane na ludi kamen.

Iako je Marinkovićeva veoma posesivna i sa njom definitivno veza nije mirna, Brajlović tvrdi da je ona sve što je on želeo:

- Maja ne želi da se odvoji od mene, nedavno je insistirala da sa njom dođem na snimanje emisije, kako bi bila sa mnom u pauzi. Želeo sam da ostanem kod kuće i gledam filmove, ali nije htela ni da čuje za to. Strašno je ljubomorna! Naljuti se na mene bez razloga, a zna da je volim i da sam iskren prema njoj. Ponekad se ponaša glupo, a zapravo je veoma pametna - kaže Bilal.

Republika

Foto: instagram.com/maja_marinkovic_official

 

- Imam ozbiljne namere prema njoj, već nas vidim kao muža i ženu. Mnogo mi je stalo do Maje, jer je divna devojka. Kraj nje sam se smirio, potpuno me je promenila. Ona je sve što sam oduvek želeo - rekao je Bilal za Informer.

- Rano je za decu. Naravno da jednog dana želim da budem majka, ali sam mlada, ima vremena za to. Bilal i ja smo još deca, ne ide da deca rađaju decu - rekla je Maja.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aba

29.06.2023 13:02

Majo ne pričaj o braku i ne i iznosi "planove". Naterat ćeš Cara da se ženi prije tebe samo da bi on bio u "žiži" naslova do početka nove sezone Zadruge. Tebe Bilal vozi u Sarajevo, dovozi u Beograd da gostuješ u emisijama, dajete zajedno intervjue, Taki je tu negde pored vas na ručku a jadna Aleksandra uvek je sama. Sama odlazi u to njegovo selo nadomak Crikvenice, sama se vraća u Beograd, a on leži ili sedi i jede sir, pršut, meso, sladoled ( sve "dijetalno" ) danpovrati snagu i odmori se. Lepa proslava veridbe sa njegovom porodicom se nije desila, ljudi kao da ne postoje.