ANA ĆURČIĆ ZAVRŠILA NA SUDU: Pala tužba ko vrata! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

26.06.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka presavila tabak!

ANA ĆURČIĆ ZAVRŠILA NA SUDU: Pala tužba ko vrata! (VIDEO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Ana Ćurčić

Drugoplasirana učesnica šeste sezone rijalitija "Zadruga" Ana Ćurčić, sinoć je sama gostovala u emisiji "Narod pita", a osim na pitanja voditeljke Dušice Jakovljević, ona je odgovarala i na pitanja gledalaca koji su se uključivali u program.

Ana je u jednom momentu otkrila i da će se uskoro naći na sudu sa bivšim cimerom, Ivanom Marinkovićem, koji ju je uputio gnusne reči u jednoj od prethodnih emisija kada su zajedno gostovali.

- Hteo bih da pitam Anu da li je njoj suđeno da bude u vezi s tim momcima koji imaju tu uličnu školu, jer čujem da je dobar prijatelj sa Acom Bulićem - pitao je jedan gledalac.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Narod pita

- Moj prvi momak je išao u Desetu gimnaziju i igrao je fudbal, a moj bivši suprug je živeo u Moskvi jako dugo, završio je režiju i produkciju i potpuno je jedan normalan čovek - otkrila je Ana.

- A koje to dobre osobine ima Zvezdan - ubacila se Dušica i ostavila Anu zatečenu. 

- Dušice, teško pitanje me pitaš sada. Generalno mogu da kažem da je predan drug, u smislu kada je drug hoće da bude tu da sasluša, voli da čuva tajne i, eto, rekla bih samo to - rekla je Ana, a onda je voditeljka potegla temu njenog tenzičnog odnosa sa Marinkovićem, sa kojim je svađa eskalirala u jednoj od prethodnih emisija kada je sa njima gostovala i Zorica Marković koja ga je tada uživo u programu ispolivala sokom.

- Dotaklo me je, on je vrlo surov. On je sve pobio u prošloj emisiji "Narod pita", ja sam rekla: "Ja bih volela da se ti napiješ, da vidimo tvoje pravo lice". On je tužen od strane mene i Zorice za sve to što nam je to veče izgovorio. Njega će više da povredi što je šesto mesto, a ja drugo - kazala je Ćurčićeva.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Podsećanja radi, Ćurčićeva je još po izlasku iz rijalitija otkrila da je podnela tužbe protiv bivšeg partnera Zvezdana Slavnića, pa Marinković nije jedini sa kojim će se susresti na sudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading