NOVA "PREDSTAVA" MAJE I BILALA: Nakon isceniranog raskida, usledila nova provokacija rijaliti para!

Autor:

Zadruga

23.06.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja i Bilal nasamarili fanove, pa im se smejali!

NOVA "PREDSTAVA" MAJE I BILALA: Nakon isceniranog raskida, usledila nova provokacija rijaliti para!

Foto: instagram.com/maja_marinkovic_official

Maja Marinković i Bilal Brajlović

Maja Marinković i Bilal Brajlović zbunili su publiku popularnog rijalitija, kada su objavili vest o iznenadnom raskidu, nakon čega je Bilal otkrio da je sve samo predstava za hejtere, kako bi napokon oboje shvatili ko podržava njihovu vezu.

Brajlović se, nakon toga, povukao sa društvenih mreža, dok je Maja i dalje veoma aktivna, pa je i danas objavila fotografiju sa Bilalom i time svima stavila do znanja da su i dalje zajedno.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Bilal je ponosno pokazao svoju novu tetovažu, a Marinkovićeva se dosta smirila pored njega, pa je više ne možemo viđati po klubovima i splavovima u prestonici, već isključivo pored rijaliti supruga.

On je u emisiji "Narod pita" otkrio da je nikad sigurniji u Majinu ljubav i da jedno drugome ne proveravaju telefon, što je poprilično čudno za zadrugarku, koja je poznata po turbulentnim odnosima i brojnim skandalima.

Republika

Foto: instagram.com/maja_marinkovic_official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading