ALEKS I KUMA GOCA NA ''RATNOJ NOZI!'' Nikolićeva otkrila sve: Čekala me je ispred zgrade, zaludela je! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.06.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić progovorila o Goci Vasić, kumi Dejana i Dalile Dragojević.

ALEKS I KUMA GOCA NA ''RATNOJ NOZI!'' Nikolićeva otkrila sve: Čekala me je ispred zgrade, zaludela je! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sinoć je tokom emisije ''Narod pita'' Aleksandra Nikolić otkrila sve detalje odnosa sa Gocom Vasić, kumom Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića.

- Da, ja sam bila u emisiji kad je ona pričala. Ona je legenda da nema veće. Ona je prošle godine Filipu ispričala kako je Dalili i Dejanu poslala cveće sa biserima i Filip ju je preimenovao u kumu Biserku. Kako se situacija promenila ona se odrekla Dalile, ali bila je stvarno njihova venčana kuma. Svake godine prati rijaliti i zaludi se sa nekim parovima i tako sa mnom i sa Filipom - rekla je Aleks, pa dodala:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić o Goci Vasić

- Ona nam je stalno slala poklone u Zaadruzi. Zvoni meni telefon i javljam se kad kuma Goca i tu smo krenule u razgovor. Bila je mesečnica meni i Filipu i ona je meni donela poklon ispred zgrade. Filip kao Filip sa njom voli da se našali preko glasovnih poruka, sve je bilo super, odlično. Morala sam da zapratim kumu Gocu da bih poslala Filipu i kad sam skrinšotovala otpratila sam je i ona se naljutila i zbog toga nas je popljuvala, pa nas je sinoć opet hvalila. Meni nije jasno šta ona radi, ali ozbiljna je legenda. Neće mi biti kuma ako se budem udavala. Pre Hrvatske sam otišla da se spakujem kući, a ona me je čekala ispred zgrade sa suprugom svojim. Ne znam kako zna gde živim, ali čekala me je - rekla je Aleks.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading