CAR PRAVIO PROBLEME ALEKSANDRI! Nikolićeva sve PRIZNALA: Morala sam da mu objašnjavam stvari! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.06.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić o odnosu sa Filipo Carem.

CAR PRAVIO PROBLEME ALEKSANDRI! Nikolićeva sve PRIZNALA: Morala sam da mu objašnjavam stvari! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Aleksandra Nikolić priznala je sinoć da je imala probleme po izlasku iz ''Zadruge 6'' i da joj je Filip Car tražio da objasni neke stvari.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić o Filipu Caru

- Postoji profil koji je upisan isto kao ja, Filipu je pisao grozote i hteo je da ga blokira, a blokirao je mene. Pričali smo o nekim klipovima, neću da lažem da je sve bilo idealno. Ja sam njega pitala za neke stvari, ali sam ja manje čeprkala. Ako sam zaboravila sve ružno neka tamo i ostane. Super nam je, odlično funkcionišemo. Sinoć smo ležali u krevetu i gledali utakmicu i ja sam rekla: "Fale nam žabice iz rehaba". Ja sam morala da mu objasnim neke stvari, iako je on imao više materijala da objašnjava. Ja njega shvatam. Sve u svemu, dobro nam je - rekla je Aleksandra.

Podsetimo, Aleksandra je pobedila u šestoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', ostala je u emotivnoj vezi sa Carom i odmah po izlasku je otišla u Crikvenicu u Filipovu porodičnu kuću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading