ZVEZDAN PRVI PUT PROGOVORIO O RASKIDU SA ANĐELOM: Došlo je do SVAĐE, doći će po svoje stvari!

Autor:

Zadruga

20.06.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić otkrio je detalje raskida sa Anđelom Đuričić.

ZVEZDAN PRVI PUT PROGOVORIO O RASKIDU SA ANĐELOM: Došlo je do SVAĐE, doći će po svoje stvari!

Foto: ATA Images

Anđela Đuričić ostavila je Zvezdana Slavnića i vratila se u rodnu Crnu Goru, u Đenoviće kod roditelja gde je nastavila sa svojim životom kao da se ništa nije dogodilo.

Iako su trebali zajedno i da vode jednu emisiju, ni od toga neće biti ništa, Slavnić je dobio otkaz, a Anđela će imati svoju emisiju. Zvezdan je sada prvi put progovorio o krahu ljubavi.

- Ne želim da pričam o našem raskidu javno jer ne znam da li je konačno ili ne. Anđela će doći po njene stvari, ali to je to između nas. Snimili smo jednu emisiju i na tome ce ostati, to je stalo. Ne znam da li je definitivno kraj sa Anđelom, desila se svađa, ali ne mogu da otkrijem detalje jer nije u redu prema njoj. Ne znam samo do kada će gospođa (Ana) da priča o meni i da me blati na takav način. Svi znaju šta se sve desilo u “Zadruzi”, a ja o njima otkad sam izašao niti pričam niti ih pominjem, dok one o meni - rekao je Zvezdan za Blic.

Foto: instagram.com

Zvezdan Slavnić o raskidu sa Anđelom Đuričić

Povodom raskida sina i snajke Anđele, oglasio se i Moka Slavnić.

- Istina je da su raskinuli, ali to je njihova stvar. Ja se u to ne mešam, neka rade kako žele. Zvezdan je sa mnom u stanu, ona je otišla i kod nas se vraćati neće. Ne znam da li su njene stvari i dalje tu i nema meni šta da bude žao, kao što sam rekao, ja se njima ne mešam i to nema veze sa mnom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading