EVO KAKO ALEKSANDRU TRETIRAJU U CRIKVENICI: Isplivala istina o njenom boravku u domu Filipa Cara!

Autor:

Zadruga

18.06.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su se pitali kakav je trenutno odnos Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, a ona je jednom objavom na Instagramu objasnila sve!

EVO KAKO ALEKSANDRU TRETIRAJU U CRIKVENICI: Isplivala istina o njenom boravku u domu Filipa Cara!

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/Nikola Mutić, Pixabay.com

Aleksandra Nikolić i Filip Car uživaju u Crikvenici, sa njegovim roditeljima, a on se svakodnevno trudi oko svoje izabranice, koju je zaprosio u Zadruzi 6 i sa kojom uskoro staje na ludi kamen.

I danas je priredio Aleksandri novo iznenađenje, kojim se pobednica rijalitija odmah pohvalila na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

 

Naime, Nikolićeva je dobila obrok u krevet, a svojim pratiocima je pokazala šta je to Car spremio. Definitivno je Car tretira kao pravu caricu, a mnogi komentarišu da je Filip pored Aleksandre pokazao svoju nežniju stranu i da ga sada ne prepoznaju, a o ovome su sanjale njegove mnogobrojne bivše devojke.

Republika

Foto: instagram.com/alex_mima

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Blanki

18.06.2023 20:35

Trajaće sve to dok traje novac.

Anja

18.06.2023 22:29

@Blanki - Meni nije čudno oko novca i koliko će potrajati ljubav, to mi je jasno odavno. Meni je čudno šro su oni na svim slikama sami. Gde su ljudi u Crikvenici? Čsk su i u restoranu sami. Gde su prijatrlji? Hrana koju uslikaše mi više liči na kontinentalnu nego morsku. Nekad kod moje bake, u jednom gradu na moru, na stolu sa obaveznim stolnjakom bile su uvek servirane morske delicije u pijatima, padelama, ovalima a ne na dasci za sečenje. Gde živi Filip, da li je on uopšte dalmatinac? Sve mi nekako čudno, nešta tu ne štima. Hajde Filipe jednu sliku sa plaže da gledamo more i brodove, mani se sira i pršuta a i kreveta.

Viktorija

18.06.2023 20:51

Strašno je tretiraju...sto ne sedne sa svekrom i svekrvom za stolom? Jadni ljudi...nagurala se tamo a trpe je samo zbog para. Lenstina da veca ne moze biti. Nista ta u Zadruzi nije pipnula osim polnih organa!

Goca

18.06.2023 22:53

Uzivajte ❤🍀🍓🥂