"SINU JE UZIMALA IZ USTA KAKO BI DALA DRUGOME" Potresna ispovest Marije Kulić o Miljaninom životu, sama vaspitava Željka!

Autor:

Zadruga

13.06.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako sam vaspitavala Miljanu, tako radim i sa Željkom, sve bih opet isto ponovila, istakla je Marija Kulić.

"SINU JE UZIMALA IZ USTA KAKO BI DALA DRUGOME" Potresna ispovest Marije Kulić o Miljaninom životu, sama vaspitava Željka!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić, Miljana Kulić

Pored toga što su diskvalifikovane iz najgledanijeg rijalitija, Marija Kulić i njena ćerka Miljana Kulić i dalje su top-tema na društvenim mrežama. Dok Miljana priprema pevački performans s kojima se predstavlja publici u različitim noćnim klubovima, Marija otkriva da je njena ćerka uvek bila svojeglava, iako je i te kako bila stroga prema njoj.

Marija priznaje da se sada u odgoju unuka Željka vodi istim principima kao kad je odgajala Miljanu, te smatra da nije nigde pogrešila u vaspitanju.

- Bez obzira na to što je ona prvo dete, nisam bila blaga prema njoj, odnosno, ista sam prema sve tri i sada prema Željku. Trudim se da radim sve isto. Prosto, deca kao deca su drugačija. Isti roditelji, ista sredina, isto vaspitanje, ali deca drugačija. I dan-danas, a tako je bilo i kada je bila mala, najviše pažnje zahtevala je Miljana i zbog toga sam i najviše vremena bila posvećena njoj. Tijana i Ana mi kažu da od nje one ne stižu na red, da preteruje. Siniša je bio blaži u odgoju dece od mene. Prema Miljani je bio mnogo popustljiviji, često je znao da mi kaže: "Pusti je, nije kriva, nije znala"... Bila je vrlo umiljata, non-stop sa mnom svugde. Nigde nije htela bez mene. Naravno da sam nju više mazila i pazila jer se nije odvajala od mene. Ne mislim da smo je razmazili, ona se mazila sama. Druge dve su videle da je to jednostavno tako i one su samostalnije i otresitije - rekla je Marija, koja se priseća Miljaninih školskih dana, koja je u to vreme bila primerena.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Google Earth Printscreen

Marija i Miljana Kulić

- Miljana je kao devojčica bila vrlo radoznala, poslušna i pričljiva. Nije se mnogo igrala lutkama jer su je više zanimali ženski poslovi. Kao mala je bila veoma nestašna, ali umiljata, te se izvuče svaki put kad nešto zabrlja. Stalno mi je pomagala u sređivanju kuće, bila je posebno vredna. Volela je da uči i imala je sve petice u osnovnim školama. Zbog loše socijalizacije menjala je više škola, ali i u srednjoj je imala sve petice. Upisala je tada ogledno odeljenje, službenik osiguranja - otkriva Marija.

Prema rečima starije Kulićke, Miljana je uvek bila veliki emotivac i veoma vezana za porodicu.

- Nikako ne voli da bude sama. Ako slučajno spava dok izađemo, kada se probudi, odmah uzima telefon, zove ili da se mi vraćamo ili da ona dođe kod nas. To je Miljana - zaključuje Marija.

Republika

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Kulići i Bebica

Više su je zanimale "Zvezde Granda" od škole

Marija Kulić ističe da se Miljana oduvek razlikovala od vršnjaka, te da je uglavnom provodila vreme sa starijima od sebe.

- Nije se družila s decom iz odeljenja jer su im interesovanja bila drugačija. Ona je volela da sluša pevače, odlazi na nastupe, pratila je "Zvezde Granda" i nije izlazila u klubove i kafiće. Misli su joj bile ko će ispasti u sledećem kolu, ko će pobediti i odlazila je na ta njihova takmičenja na Košutnjaku. Bila je napredna i snalažljiva. Uvek je više volela da bude u društvu odraslih nego vršnjaka. Često bi provodila vreme u dragstoru koji sam tada držala i prodavala je proizvode koje radnice nisu mogle. Molila me da odradi jednu smenu kad dođe iz škole, prvo mi pokaže da je dobila, na primer, dve petice da bih je pustila da radi. Imala je najveći pazar kad je radila. Sama, bez obuke, naučila je da kuca na fiskalnoj kasi, unosi artikle, dok smo radnice i ja išle na obuku sedam dana za isto - otkriva Marija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Zadruga

Miljana je iz sinovljevih usta uzimala i davala Zoli

Iako je Miljana Kulić u srećnoj vezi s Nenadom Macanovićem Bebicom, njena majka Marija i dalje ne može da pređe preko njenog odnosa s Lazarom Čolićem Zolom, koji joj je i dalje trn u oku.

- Miljana je vratila sve Zoline dugove, istina je da se kockala s njim, vratila je čak i kredite koje su dizali on i njegova majka. Apsolutno ga je pomagala finansijski, opremala ga je ful garderobom i obućom za rijaliti, ostavljala mu je novac za proslavu rođendana. Duša me boli kad se setim. Ona ima sina i, umesto da svom detetu daje, on je mali, sad mu ništa ne fali, ali da čuva novac za neke crne dane, to dete nema oca, umesto da čuva za njega, maltene uzima iz njegovih usta i daje Zoli - rekla je Marija.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

MIljana Kulić i Lazar Čolić Zola Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mira

13.06.2023 17:43

Marija prestani da pricas neistinu, bojis li se Boga? Koliko puta mu je unistila svu gardarobu i obucu u zasruzi, govori istinu sram vas bilo, za malo nije ubila Zolu i ti imas obraza josvtu lagati narod, vidjeli smo svi mi ko si ti i ko je tvoja luda cerka. 🤮

мишко

13.06.2023 18:06

нажост уступате место породици која није у винкли