MILJANU ZAKLJUČALI U SOBU! Marija i Bebica joj prave pakao od života, ne puštaju je da izađe iz kuće!

Autor:

Zadruga

31.05.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić i Nenad Macanović Bebica dva dana nisu pustili iz sobe Miljanu Kulić.

MILJANU ZAKLJUČALI U SOBU! Marija i Bebica joj prave pakao od života, ne puštaju je da izađe iz kuće!

Foto: E Stock

Poslednjih nedelja Miljana Kulić je u centru zbivanja zbog optuživanja Nenada Macanovića Bebice da ju je fizički zlostavljao, a kasnije i priznanja da se to nije dogodilo, već da je bila u alkoholisanom stanju i želela da mu napakosti.

Međutim, Miljana je počela mnogo da pije i da krade novac iz kuće kako bi se kockala, te su je Marija Kulić i Bebica zaključali u sobu iz koje je dva dana nisu puštali da izađe, prenosi Star.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Marija ju je kaznila na ovaj način, pokušala je da razgovara sa njom i nagovori je da ide kod psihijatra. Međutim, kako se navodi, Miljana je odbijala da vidi i majku i Bebicu, pa je Siniša obavio razgovor sa njom, a ona mu je obećala da neće više praviti probleme. Iz sobe su je pustili posle dva dana, ali joj ne dozvoljavaju da iz kuće izlazi bez pratnje jer se plaše da će pobeći i da se više neće vratiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Kiks

31.05.2023 16:46

Pa sto se srkirate ako ce pobeci, jel zato sto nece imati ko da vam zaradjuje pare. Vodate je po klubovima ko mecku.

Milivoje

31.05.2023 17:24

Pa dosta je ona terala Colica da bezi od nje i da se zakljucava da bi uspeo da odspava sat dva zato sto je njoj bilo do snosaja 25 puta dnevno.E sad psiho Mixy lepo tamo gde joj je mesto u psiho ustanovu,i neka bace kljuc i kraj.