DEJANOVA MAJKA DALA SVOJ SUD O POBEDI ALEKS NIKOLIĆ: Brutalna prozivka Biljane Dragojević za bivšu snajku!

Autor: P. R.

Zadruga

11.06.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednom rečenicom pecnula bivšu devojku svog sina, Dejana Dragojevića.

DEJANOVA MAJKA DALA SVOJ SUD O POBEDI ALEKS NIKOLIĆ: Brutalna prozivka Biljane Dragojević za bivšu snajku!

Foto: ST/Petar Divac

Biljana Dragojević

Aleksandra Nikolić pobedila je u šestoj sezoni rijalitija "Zadruga", a sada ovim povodm oglasila i Biljana Dragojević, majka njenog bivšeg dečka Dejana Dragojevića, te tako prokomentarisala trijumf bivše snajke na imanju u Šimanovcima.

Biljana je, naime, otkrila da li je očekivala pobedu Nikolićeve, koju je i ispratila u rijaliti.

- Iskreno, nisam očekivala. Više sam bila za tu Aninu priču, s te neke ženske tačke gledišta. Šta je sve ona preživljavala, ako je to sve tačno šta je pričala. Mislila sam da će Ana biti pobednica zbog te priče, ali dobro - rekla je Biljana, a onda otkrila da li joj je drago što je Aleks pobedila:

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Biljana Dragojević

- Drago mi je ko god da je pobedio. Nešto je dobro uradila za sebe konačno - istakla je Dragojevićka, a zatim otkrila da li je sa Dejanom pričala o ovoj temi i kakva je njegova reakcija:

- Nisam, Dejan je kod devojke u Beogradu, pa se nismo videli. Ja sam juče izašla sa drugaricama da proslavimo nešto, pa iskreno nisam ni ja nešto propratila finale. Danas sam malo pogledala ono što je bilo na televiziji, pošto nisam sinoć bila kod kuće. Nisam se videla sa Dejanom, tek ćemo se videti. On obično nema komentar i neće da komentariše. Kad završi neku vezu, to je za njega kraj. Pogotovo ovo što se dogodilo između njih dvoje, ne verujem da bi on bilo šta komentarisao - kazala je Biljana za Srbija Danas.

Republika

Foto: Printscreen

Biljana i Dejan Dragojević

Javnost je budnim okom pratila Aleksandrin i Biljanin odnos dok je Nikolićeva bila u vezi sa Dejanom, te je Biljana otkrila da li ju je bivša snajka razočarala:

- Nisu oni bili ko zna koliko dugo u vezi, pa da mogu da kažem da me je razočarala ili nešto. Mladi su, i ona je mlada i ima pravo - rekla je Biljana.

Republika

Foto: ATAImages, E-stock

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading