FANOVI SE OKRENULI PROTIV ANĐELE ZBOG ZVEZDANA: Ocrnile je i bivše najbolje drugarice! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.06.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu štedele reči o diskvalifikovanoj takmičarki!

FANOVI SE OKRENULI PROTIV ANĐELE ZBOG ZVEZDANA: Ocrnile je i bivše najbolje drugarice! (VIDEO)

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Bivše zadrugarke Sandra Čaprić i Ana Spasojević bile su gošće voditeljke Dušice Jakovljević u emisiji "Finalna izbacivanja". Pevačica je osudila takmičare šeste sezone ovog rijalitija, a onda se osvrnula i na svoju bivšu prijateljicu Anđelu Đuričić, o kojoj nije imala šta lepo da kaže. Sa njom se složila i Ana, koja je takođe bila bliska sa Anđelom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Čaprić

- Ovu Zadrugu ću pamtiti ni po čemu, baš su... Ne znam... Petica je za razliku od šestice imala mnogo više dešavanja. I Dalilin, i Dejanov i Carev... Opet na kraju smo mi bili jedni uz druge. Meni je ove godine sve bilo fejk. Ušli su u nešto što ne postoji. Sve zarad rijalitija, što je katastrofa - rekla je Sandra, a onda je progovorila o Anđeli Đuričić:

- Što se tiče prošlogodišnje moje drugarice, ona je meni prišla i rekla: "Ja sam pogrešila, neću više sa tobom da se družim". Ona je gledala da li će da da jabuku ili neće, pritom ta ista gospođica je nosila moju garderobu. Tamo se šepurila, rekla da neke postupke neće dozvoliti, zbog svoje porodice, a ispala najgora... Bez obzira što smo mi bili neprijatelji, ja sam za "Zadrugoviziju" Dalili dala i minđuše i bodi... Dala sam joj sve - dodala je Čaprićeva, pa podsetila Anu da ju je Anđela prošle godine vređala.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Spasojević

Ana je otkrila da su se pojedini Anđelini fanovi okrenuli protiv nje.

- Mi nismo bile dobre, zbog Mateje, onda je bio jedan momenat gde Mateja nije bio u pravu. Mi smo stvarno iz petice izašle super. Njene grupe, podrška, nisu znali da će ona ući u šesticu. Baš danas ulazim na Instagram "Anđelini anđelčići", oni su meni napisali: "Bićemo uz tebe", sad se ta grupa zove "Anđela najveće razočaranje". Videla sam ja već tu, bila je jedna svađa, pa Zvezdan, opa, ovo, pa ono. Da je sebična, da je škrta, jeste. S tobom sam blejala, oblačila te, brisala ti suze, ti si meni zamerila što sam ja tebi uzela ovoliko mleka - složila se Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading