PRIZNALA ZBOG ČEGA JE NAPUSTILA BELU KUĆU: Ana Ćurčić STRAHUJE od susreta sa decom, SLAGALA ih je zbog Zvezdana (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.06.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćurčićeva ponovo tvrdi da do pomirenja sa bivšim neće doći!

PRIZNALA ZBOG ČEGA JE NAPUSTILA BELU KUĆU: Ana Ćurčić STRAHUJE od susreta sa decom, SLAGALA ih je zbog Zvezdana (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

Voditelj Marko Đedović je sinoć više puta ulazio na imanje u Šimanovcima, a sa pojedinim takmičarima je obavio intervjue u Šiša baru. Prva je bila Ana Ćurčić, koja je govorila o sukobu sa Ivanom Marinkovićem, ali i mogućem pomirenju sa Zvezdanom Slavnićem. Inače, Ana je tokom jedna od svađa sa Ivanom napustila Belu kuću, što je određeni deo publike video kao njenu slabost i nemogućnost da se suoči sa istinom.

- Opet sam bila iznenađena. On (Ivan) je neko ko je vičan. Vrlo se osećam neprijatno za tim crnim stolom. Meni su oči njihove uprte u mene, to gde mene nešto koči. Ja imam toliko stvari, ja bih rekla i na način na koji sam došla.. Toliko sam sa te strane negde zgažena, ja to vidim. Da sam ja neko ko je godinama gledao rijaliti, da sam se ja u ovakvoj životnoj priči spremala. Ja sam uvek mislila da u svakom čoveku postoji nešto dobro. Ako bi imali situaciju na ulici gde je jedan jači, a drugi je slabiji, da se to dešava na ulici, neko bi pojačao muziku i prošao, ja bih stala i pomogla. Prostor mi ne dozvoljava tu svoju još veću dubinu - rekla je Ana.

- Da li bi nekad grublje odreagovala? - pitao je voditelj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana i Đedović

- To Ana nije. Začetnik svega ovoga je Zvezdan. Bila sam boginja, bila sam najbolja na svetu i bila sam verna. Ja nisam njanjava Ana uopšte, mislim da se vidi razlika. Kada je otišao, tek su oni pokazali, mislim da su mislili ovo, ali su se pribojavali. Tako da, kad je on izašao ja mislim da se vrlo vidi ko je kakav - rekla je Ana.

- Da li je normalno da sa 40 i nešto godina nećeš da kažeš, nego napuštaš sastanak? - pitao je voditelj.

- Povlačim se zato što moram da sačuvam sebe. Najlakše mi je da uđem u raspravu da uđem i sa Ivanom i sa Janjušem. Borac za pravdu loše prođe u životu. Ja sada 5 dana pred kraj mi je fokus na izlasku. Ivan želi da se peti dan pred kraj, kad treba svi da uživamo, svađamo. Stala sam na noge, idem u nešto drugo. Da li je loše u tome da Ana bude dobro? Kada sam ušla velikim korakom na ova vrata, izlazim sa još većim korakom. Ja sa tobom kada pričam, ja potpuno imam drugačiji osećaj. Mene su ovi ljudi pojeli. Ja ne pratim svoje reči i misao u disbalansu sam sa tim. Sa Zoricom sednem, pa vidim, pa kažem... Treba da zapamtim šta sam rekla - istakla je Ćurčićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

- Anksioznost imam jako visoku, ono što je moj najveći strah, ja idem u neizvesnost. Ja to vrlo u sebi preživljavam. Plašim se susreta sa decom. Plašim se, moja deca su na mene uvek bila ponosna, mi smo previše vezani. Plašim se susreta, sinoć sam sa Slađom pričala o tome, prosto da li sam ja i dalje ta njihova majka takva, to mi je broj jedan u glavi. Imam neke druge stvari, izlazim mnogo, mnogo bolje. Moram da ti priznam da sam jako ponosna na sebe - dodala je Ana, koja je slagala decu da ulazi samo na 15 dana, a ostala je četiri meseca.

- Da li postoji ikakva šansa da se pomiriš sa Zvezdanom Slavnićem? - pitao ju je voditelj.

- Nikada! - odgovorila je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading