ZVEZDAN POBESNEO NAKON ISPOVESTI ANINE MAJKE! Objavio rat njoj i Kačavendi: Koja laže, opet se niste sinhronizovale (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.06.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavnić ih je isprozivao na društvenoj mreži instagram

ZVEZDAN POBESNEO NAKON ISPOVESTI ANINE MAJKE! Objavio rat njoj i Kačavendi: Koja laže, opet se niste sinhronizovale (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika, Privatna arhiva, Printscreen Instagram.com

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

Ana Ćurčić je pre nekoliko dana pozvala svoju majku Milu da je odbrani i potvrdi da ona govori istinu o Zvezdanu Slavniću. Mila se oglasila za Republiku i njenu ekskluzivnu ispovest možete pročitati klikom na link OVDE. Između ostalog, Mila je izjavila i da je Zvezdan prokockao stan koji je ona kupila Ani, da ju je maltretirao, a da se Ana plašila da ga prijavi policiji i da ima mnogo toga da iznese o njemu, ali da čeka Aninu dozvolu.

 

 

Slavnić je pročitao izjavu Anine majke, a onda pronašao emisiju "Estradno savetovalište", gde nam je gošća bila Anina kuma Milena Kačavenda, gde je ona izjavila da Mila nije znala ništa o nasilju koje je Ćurčićeva trpela od Zvezdana.

Njena majka ništa nije znala, mi smo to od nje krili, žena je u godinama, o tome mogu da pričam - rekla je, između ostalog, Milena, a video možete pogledati u nastavku ovog teksta:

Slavnić je okačio ovaj deo na stori i isprozivao Aninu majku i Aninu kumu.

- I opet se nisu sinhronizovale. Čekaj, da li je majka znala ili nije znala... Evo, ne znam, bogu mi... - napisao je Slavnić.

Republika

Foto: instagram.com

Zvezdan proziva Aninu majku i Aninu kumu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Protiv nasilja

03.06.2023 18:23

Ključno je to što si radio, a ne ko je to znao. Teletabisu tatin jadni...

Degenek

03.06.2023 18:41

Ozbiljno poremećen lik, kakvo obrtanje teza. Njih dvoje paćenika, da imaju malo mozga, javili bi se na lečenje, a ne snimali lajvove. Ne pada im na pamet da nešto rade, nego žicaju kintu od fanova. Robija nek vozi kamion, frizerka nek šiša, šta bi falilo. I ti ljudi koji im šalju poklone rade da bi preživeli. Nemaju stida, ni srama. Šljam...

Stojko

03.06.2023 18:44

Ko ovog podržava osim tatice? A i tatica da ga stvarno voli i podržava, odveo bi ga u ustanovu na remont. Hodajuće štrokavo zlo!