ANINIM PONIŽENJIMA I BLAMIRANJU NEMA KRAJA! Pričala opčinjeno o Zvezdanu i Kseniji Pajčin, Zorica je brutalno spustila: Nikada nijednu neće voleti posle nje!

Autor:

Zadruga

01.06.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić ne prestaje da se blamira, hvalila vezu Zvezdana Slavnića i Ksenije Pajčin.

 

 

Ana Ćurčić pričala je zadrugarima kako su njen bivši partner Zvezdan Slavnić i pokojna pevačica Ksenija Pajčin bili najlepši par.

- U Španiji ih ljudi zaustavljaju i slikaju koliko su lepi kao par. Ne zna se ko je lepši bio - pričala je Ana, a njena drugarica Zorica Marković ju je poklopila samo jednom rečenicom:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić o Zvezdanu i Kseniji

- Ja mislim da posle nje on ne može nikoga da voli. Ona je ostavila pečat za sva vremena i kraj - rekla je Zorica, a Ana je ostala zatečena.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić i Ksenija Pajčin su devedesetih godina bili zajedno, a čak se spekulisalo da je Zvezdan zbog nje ubio Olivera Jovanovića, što se kasnije ispostavilo kao netačno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
kraki

01.06.2023 21:45

Zorica je odavno prociala Anu (opasna je Zorka). Nece Zoka da se povuce od Ane zbog donjeg doma inace se vidi da je Ana sve vise nervira