EVO ŠTA ANU ĆURČIĆ ČEKA NA SAM DAN FINALA: Aca Bulić i kuma sve pripremili, Zvezdan neće smeti da joj priđe!

Autor:

Zadruga

31.05.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda otkrila čega se Ana najviše plaši, a ni ne sluti šta joj se sprema za sam kraj rijalitija!

EVO ŠTA ANU ĆURČIĆ ČEKA NA SAM DAN FINALA: Aca Bulić i kuma sve pripremili, Zvezdan neće smeti da joj priđe!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

Ana Ćurčić od samog početka i ulaska u Zadrugu 6 ima podršku kume, Milene Kačavende, koja joj pruža maksimalnu podršku, a Zvezdanu Slavniću hrabro se suprotstavlja i nakon njegove diskvalifikacije.

Ćurčićeva ne prestaje da plače od momenta Zvezdanovog napuštanja rijalitija, a njena kuma otkrila je pravi razlog Aninog depresivnog stanja:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Ana se boji izlaska, ali Zvezdan nije dovoljno glup da joj prilazi. Videćete kakva će grmljavina biti tokom finala, dobro smo se organizovali, videće Ana ko je uz nju, šta je sve Aca Bulić radio za nju, šta sam radila ja, videće sve. Ako da Bog, mi ćemo tu noć slaviti pobedu, moja kuma nije diskvalifikovana, zaradiće određenu sumu novca - govorila je Kačavenda.

Kuma je, takođe, oplela po Zvezdanu i ne krije da se raduje njegovom "porazu", s obzirom da se sve vreme takmičio sa Anom i borio za plasman, a sada je iz ove igre izašao potpuno bez dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Melanija

31.05.2023 18:26

A, gde je famozni Roleks? Da li je verenički prsten kupljen od Aninih para. Milena i Aco pošaljite Ani makar donji veš da promeni ili i za to nemate para jer ste potrošili sve od Aninih para koje vam je ostavila... Samo na Zvezdanovu majku je zakinula 5.000 evra koliko je Ana ostavila Mileni da joj plaća dom.

ja

31.05.2023 20:30

@Melanija - nemoj previse,da ne bih ja vama svima