BRDSKO-PLANINSKA CRVENKAPA: Anđela Đuričić ponosno predstavila Crnu Goru u Zadruzi, njen "nastup" zapalio društvene mreže!

Autor:

Zadruga

18.05.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari popadali od smeha nakon ove izjave Anđele Đuričić, odmah dobila novi nadimak!

BRDSKO-PLANINSKA CRVENKAPA: Anđela Đuričić ponosno predstavila Crnu Goru u Zadruzi, njen "nastup" zapalio društvene mreže!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Za sinoćnu emisiju "Pitanja gledalaca" Anđela Đuričić izabrala je crvenu haljinu, potpetice i crveni karmin, zbog čega ju je Maja Marinković potkačila u svom stilu i prozvala je "Crvenka".

Zadrugari su se nasmejali zbog Anđelinog novog nadimka, dok je ona ponosna sedela i ogledala se, pa saopštila koji je razlog ovakvog autfita.

- Obučena sam u crveno, kao Montenegro - rekla je ponosno Anđela.

-  Što se tiče ovde brdsko-planinske crvenkape, on mene nikada nije uvredio za razliku od nje, koja je ovde cvilela, mrtva pijana. Ovaj ološ ovde koji sedi, ona je primer prikrivene ku*ve. Kada se desio naš čin, a pritom je rekla da neće preći preko nekih stvari, Zvezdan je nju imitirao kako se ljubi, a tek da ne govorimo da ne znaš kako se vodi ljubav. Ne zna ritam, ne može da uhvati. Neke stvari su priroda, neke genetika. Kakav sam ja čemer i jad kada je ona prešla preko ovakve prevare - govorila je Maja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading