ANĐELA ĐURIČIĆ JE PONOS CRNE GORE! Nakon dužeg vremena, oglasila se njena porodica, svim silama brane čast ćerke!

Autor:

Zadruga

17.05.2023

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Anđele Đuričić izazvala haos na društvenim mrežama najnovijom fotografijom, koja se pojavila na njenom Instagram profilu!

ANĐELA ĐURIČIĆ JE PONOS CRNE GORE! Nakon dužeg vremena, oglasila se njena porodica, svim silama brane čast ćerke!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Samo dan nakon što je dobila čestitku roditelja, Anđela Đuričić se pomirila sa Zvezdanom Slavnićem, koji ju je prethodno prevario sa Majom Marinković.

Nakon toga se Anđelina porodica nije oglašavala, a na zvaničnom njenom profilu dugo nije bilo novih objava, zbog čega su mnogi shvatili da su joj najbliži okrenuli leđa.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Međutim, javnost je iznenadila nova fotografija na Anđelinom storiju, koja se pojavila u toku jučerašnjeg dana, na kojoj Đuričićeva ponosno drži zastavu Crne Gore, odakle i dolazi.

Iako se dugo govorilo da njena porodica od sramote gotovo iz kuće ne može izaći, čini se da su roditelji i dalje uz nju, te da smatraju da im je ćerka ponos Crne Gore.

Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ljiljana

17.05.2023 18:48

Pravi Crnogorski ponos. Mislim da Crnu Goru niko nikada nije obrukao, osramotio ka "mlađana Đuričićka". Ma bravo za nju bruka!!!

Melanija

17.05.2023 21:23

@Ljiljana - Zašto poistovećivati narod sa pojedincem. Crna Gora jeste mala ali se nepravedno kudi ili hvali pojedinac. Zar ja kao Srpkinja da se stidim što je Maja Marinković pripadnica moje nacije. Svako svoju bruku i ponos nosi. Ali iskreno, ako bi se Maja slikala sa srpskom zastavom ja bi onom koji joj je dao govnjavom motkom po turu.

Moki Andjelin drug

17.05.2023 22:15

Nasa je i ziva i zdrava i najlepsa. Sta svi mi nismo u mladosti radili. Pa se posle kajali ili nismo kajali. Ako porodice mogu da podrzavaju ubice i kriminalce i razne sumnjive tipove , sto mi nebi nasu Andjelu. Sta je to ona strasno uradila da bi je se mi najblizi njoj odrekli. Sve je to mladost - ludost