NE POMAŽE TRUD OKO PETOMESEČNICE! Car pre veridbe udario ZABRANU Aleks, zbog OVOGA sve može da propadne!

Autor:

Zadruga

17.05.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Car mrzi nepoštovanje, a Aleks će ovu stvar morati da ispoštuje!

NE POMAŽE TRUD OKO PETOMESEČNICE! Car pre veridbe udario ZABRANU Aleks, zbog OVOGA sve može da propadne!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleks i Car

Anita Stanojlović se u nedelju potrudila oko petomesečnice Aleksandre Nikolić i Filipa Cara. Kako se Aleks ne snalazi najsjajnije u kuhinji, Anita joj je pomogla da pripremi uštipke. Ipak, ni to joj nije pomoglo da se dodvori Caru. Naime, Ana Spasojević je danas u razgovoru sa Šarmen Sorajom Leoni Altman ispričala ovoj zadrugari da je Filip zabranio Aleks da se druži sa Anitom, a sve zbog njenog haosa sa Lazarom Čolićem Zolom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Spasojević

- Sinoć mi prilazi (Anita), kao Filip zabranio Aleksandri da razgovara sa njom. Pričala mi, Anđela ušla u rehab i kao: "Aleksandra, hajde, idemo na dogovorenu kafu Soraja, ti i ja". A Aleks sedela sa Anitom, i kaže joj Anđela: "A meni ćeš da ispleteš kikice posle", a Anita kao: "Važi, kao što si me pozvala na kafu sad". Samo dođe kad joj nešto treba - rekla je Ana Spasojević.

- Nije baš tako bilo. Mi smo ušle, videle da je Anita tamo, pa je Anđela rekla na dogovorenu kafu, da ne ispadne nešto, jer tad Anita i ja još nismo pričale. One su pravil uštipke ceo dan za mesečnicu. A što se tiče druženja, Filip joj je prvi rekao da ne treba - dodala je Šarmen.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Šarmen Soraja Leoni Altman

- Filip joj je zabranio totalnu komunikaciju, posle onoga što je Zoli sj*bala stvari. Sad ne može da bije i udara, pa ide na tu kartu - nastavila je Spasojevićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading