DIVNA SE RAZVODI ZBOG BILALA: Priznala emocije, pa otkrila gde će se desiti njihova prva vrela akcija!

Autor:

Zadruga

16.05.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divna DNK progovorila o osećanjima prema Bilalu Brajloviću, pa mu poručila da neće tolerisati njegove avanturice!

DIVNA SE RAZVODI ZBOG BILALA: Priznala emocije, pa otkrila gde će se desiti njihova prva vrela akcija!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Divna DNK

Divna DNK danima je uznemirena zbog Bilala Brajlovića, koji joj se otvoreno nabacuje, znajući da je udata žena. Požalila se zadrugarima, ali i priznala da joj stvara nemir, zato što joj se dopada, a ne želi da prevari Marka.

Tokom sinoćnjeg pretresa, Divna je otvorila dušu, pa priznala svima da joj se Bilal dopada, a onda je usledilo i njegovo izlaganje, koje je pokrenuli ozbiljnu diskusiju u Beloj kući, gde su se uključili svi ukućani:

- Za Bilala mislim da je simpatičan, ali ja nikada ne bih imala se*s ovde, lep je. Previše je detinjast, njemu treba neka ozbiljna devojka, da ga prevaspita. Bila bih sa njim, da nisam udata, mada morali bi prvo da se upoznamo, da li odgovaramo jedno drugom. On je previše detinjast, vrti ženske, to ja ne volim. On voli avanturice, ja ne bih to trpela - kazala je Divna.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

 

- Ima tu baš dosta da se priča. Ova naša tema nije smešna iskreno, ali noć je počela smešno, prvo Anđela-Zvezdan, pa Zola-Slađa, a onda na kraju za mene najsmešnije Janjuš-Maja. U zadnjih par dana vidim mnogo od njene strane. Divna mi je davala dosta saveta, pa mi je donosila sok. Slažem se sa njom da mi je potrebna dosta ozbiljnija osoba. Odmah da se ogradim. Mnoge su ovde bile sa mnom zbog dužeg opstanka u rijalitiju, ja sad ne znam je l' ona zbog toga ovako bliska sa mnom - govorio je Bilal.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading