MRAČNE TAJNE ZADRUGE! Kako Anđela KOPIRA Lunu Đogani, a Ana Kiju Kockar - zadrugarka svedočila svemu, pa žestoko OPLELA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.05.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras se poveo zanimljiv razgovor ispred paba "Prijatelji", a glavnu reč je vodila dugogodišnja učesnica rijalitija!

MRAČNE TAJNE ZADRUGE! Kako Anđela KOPIRA Lunu Đogani, a Ana Kiju Kockar - zadrugarka svedočila svemu, pa žestoko OPLELA! (VIDEO)

Foto: ATAImages

Pevačica Zorica Marković, svedok ljubavnog trougla "Zadruge 1", večeras je ispričala Ani Ćurčić da Anđela Đuričić kopira pobednicu "Zadruge 2" Lunu Đogani.

- Bežala je ona u ekonomsko, oni su pričali u izolaciju, ona je uletela i izvređala Kiju. Ja sam trčala za njom, bez obzira na sve. Sloba i Luna su spavali tu gde je Zvezdan, svi u sobi, vode ljubav, a ona se raspadala u krevetu. Neko ih je posle stavio u izolaciju, kao što su sad hteli tebi. Kija i Sloba su pričali, ona je ušla i napravila haos. Zato ja kažem da je ova mala čista kopija jer je isto otvorila vrata i zatekla, kao u komunikaciji koja nije bila dobra - pričala je Zorica, dok ju je Ana pomno slušala.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Dok ovo misli mnogo ljudi o Anđeli, postoje priče i da Ana pokušava da kopira Kiju Kockar, sa čijom PR menadžerkom je Ćurčićeva pokušala da napravi dogovor pre ulaska u "Zadrugu", što je potvrdila i sama Kija. Ovo je Zorici pre nekoliko dana ispričao Bilal Brajlović, koji se večera našao između njih dve, a pevačica je tada to izignorisala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading