MUK U BELOJ KUĆI! Zadrugari saznali za jezivi MASAKR u OŠ Vladislav Ribnikar! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.05.2023

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon saznanja, održali su minut ćutanja za stradale!

MUK U BELOJ KUĆI! Zadrugari saznali za jezivi MASAKR u OŠ Vladislav Ribnikar! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugari

Kako je Republika prvo saznala, emitovanje "Zadruge" biće ukinuto tokom trodnevne žalosti, koju je Vlada Srbije proglasila zbog tragičnog masakra u OŠ VladislavRibnikar. O tragičnom događaju i prekidu programa obavešteni su zadrugari pismom Velikog šefa.

- Dragi zadrugari, želimo da vas obavestimo da je Srbija od danas pa sve do nedelje u žalosti zbog osmoro dece koji su nastradali u tragediji u osnovnoj školi u Beogradu. Porodicama tragično nastradalih upućujemo iskreno saučešće, a povređenima želimo brz oporavak. S obzirom na to da su zbog ove velike tragedije otkazane sve emisije savetujemo vam da naredne dane iskoristite da se odmorite i napunite baterije. Nadamo se da ćete se ponašati u skladu sa tužnim danima koji su pred nama i da nećete dozvoliti sebi svađe i ekscese. Miljani čestitamo rođendan koji ce biti samo obeležen u "Dubiozi", gde možete odmah krenuti. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo koje je pročitao Ivan Marinković.

Pre nego što su otišli u "Dubiozu", zadrugari su održali minut ćutanja u Beloj kući. Produkcija televizije Pink je zamolila zadrugare da se ponašaju u skladu sa situacijom koja je potresla celu naciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Gorcilo

03.05.2023 17:05

Kakva zadruga, kakvi bakrači! Zadruga nas je i upropastila. Zadruga, farme, parovi i kojekakve budalaštine...