SAZNAJEMO: Pink ukida emitovanje "Zadruge"

Autor:

Zadruga

03.05.2023

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika ekskluzivno saznaje da će televizija Pink prekinuti emitovanje rijaliti šou programa "Zadruga"

SAZNAJEMO: Pink ukida emitovanje "Zadruge"

Foto: wikimedia.org/MORS

Vlada Srbije je danas povodom tragičnog masakra u OŠ Vladislav Ribnikar donela odluku o trodnevnoj žalosti, počevši od petka do nedelje. Kako saznajemo, i televizija Pink će ukinuti emitovanje rijaliti programa "Zadruga" na tri dana. Rijaliti šou "Zadruga" se vodi kao program zabavnog tipa, pa tako neće moći da bude emitovan na televiziji.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Palata "Milenija", Zadruga

Poslednji put kad je Pink ukinuo emitovanje "Zadruge" na tri dana bilo je u novembru 2020. godine, kad je u našoj zemlji bila proglašena trodnevna žalost zbog smrti patrijarha Irineja. Emisije koje neće biti prikazivane u ovom periodu biće "Delegati", radio-emisija koju vodi Filip Car, dnevno izdanje emisije "Gledanje snimaka", emisija "Pitanja novinara", anketa koja se emituje subotom, emisija "Nominacije", kao i emisija "Izbacivanje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (9)

Loading
Zauvek

03.05.2023 17:02

Kad sam pročitala naslov,pomislila sam bravo. Prevarila sam se u želji i neophodnosti da će ovo pogano zabavno muzičko delo za sva vremena otići sa ekrana tv kuca s nacionalnom frekvencom. Nositi ponosno to ime tv sa nacionalnoj frekvencom,a prikazivati najprljavije,najnemoralnije,najsurovije i sve naj u pejorativnom smislu je pomoć,podržavanje,činjenje prljavog. Uz to Mitrovicevo čedo ima i onu kablovsku red tv na kojoj svoju emisiju ima osoba koja je poznata ,jako poznata osoba po cinjenju za koja je godine i godine provela iza rešetaka. A sta je sin istinski sjajnog,a sad istinski izmenjenog oca. Sta je činio i čime preti društvu izgubljenih,bežičnih,porocnih ljudi. Sta je odluka vlade? Tri dana zalosti!? A onda!? Sve u gorkom početku. Bolje reći u gorkom nastavljanju činjenja zla. Moguće i gorem. Umorni neradnici od nerada,sad odmoreni,a željni zla latice se svojih prljavih delovanja puni elana puni zla,puni snage da se " ostvare". U cemu? U zlom delovanju,u zlom cinjenju uz najtežih,opasnih psovki. Sve te gadosti ne smeju da nađu prostora u tv kućama s nacionalnom frekvencom. A kuće se ponose s tim!

Odgovori 28 39
Sramota

04.05.2023 17:01

@Zauvek - Moj prethodni komentar je bio iskren i nikoga nije vređao osim što je navedeno da su nam političari veoma los primer i nije objavljen. Razočarali ste me. Posle pričajte o slobodi govora.

Odgovori 12 5
Zoran

04.05.2023 17:28

@Zauvek - Na tri dana?!Bravo Mitrovicu…ti si ponos nacije…strpi se jos malo brzo ce ovo svi da zaborave takva smo gamad postali ali bitno je da si ti tu da izvadis prosek…sa najboljom emisijom u drzavi koja cveta..i da nastavis da nam priredjujes zabavu i kulturu svakodnevno..da skenjas i ovo malo mozga sto nam je ostalo pa da jos brze i bolje zaboravljamo ovakve stvari…

Odgovori 19 4
Bane

03.05.2023 17:18

Ne vraćajte više ovo đubre na TV ni kad prođe ovo.

Odgovori 33 35