"PREKINI DA SE KITIŠ ĆERKINIM PERJEM OD JAVNOG OPŠTENJA!" Taki trpi javna poniženja zbog Majinih bludnih radnji, Zoričin Džukela mu pokazao zube!

Autor:

Zadruga

29.04.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković se žestoko zamerio pevačici, pa dobio brutalnu povratnu!

"PREKINI DA SE KITIŠ ĆERKINIM PERJEM OD JAVNOG OPŠTENJA!" Taki trpi javna poniženja zbog Majinih bludnih radnji, Zoričin Džukela mu pokazao zube!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen

Taki Marinković neretko se javno oglašava i komentariše učešće njegove ćerke, Maje Marinković, u Zadruzi, ali i njene cimere, pa se tako zamerio i pevačici, Zorici Marković, kada ju je nazvao rijaliti igračem:

- Ja nju znam privatno, ona igra tu igru. Do sada nije imala velike poteze u Zadruzi, Ana joj je došla kao kec na 10. Ona je savetuje, ali vidim da je već pukla tikva. Ona je rijaliti igrač, ona dobro zna šta radi. Mada, vidim da je ona ove godine sa Majom okej. Ne sme ona tek tako da urdari na Maju. Ne sme tek tako da krene puškom na Rusiju. Kad Maja kaže ''tišina'' kako se svi istog trenutka ućute! Ipak je ona kraljica, tatina Bog i batina - rekao je Taki, a onda dobio brutalnu povratnu.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, ATA Images

 

Naime, izabranik Zorice Marković, Džukela, odgovorio je na te prozivke i pokazao Takiju zube:

- Niste vi kompetentni da komentarišete tuđa dela u Zadruzi kada vam ćerka uzdiše ispod jorgana na regularnom nivou, Zorica Marković bi Maju sažvakala za doručak da hoće, nego joj se Maja ulizuje generalno unutra, i Mići i njoj, za sada. Molili ste Zoricu da je ne dira unutra pre ulaska u Zadrugu, tako da začepite taj viseći podbradak da ne bismo slali opet tortu od zajedničkog prijatelja, vlasnika lanca igrara na sreću. Zorica Marković je i za nju i za sve tamo institucija, po svemu. Možete joj samo zameriti na psovkama i to je sve. Sve Zoričine psovke kada se saberu nemaju težinu kao što je javno upražnjavanje seksualnih odnosa devojaka tamo. Vaša reč nema nikakvu težinu, tako da prestanite da se brukate javno i kitite ćerkinim perijem od javnog opštenja - rekao je Džukela za Pink.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
MITRO

29.04.2023 21:00

Bravo majstore

Ja

03.05.2023 10:45

@MITRO - Bravo Džukelo! Izvini za nadimak.

MITRO

29.04.2023 21:02

Takiju je bitno da se pise o njemu a za sramotu koga j..e