MAJA NAPUSTILA ZADRUGU, TAKI UŠAO! Odmah šokirao: Moka Slavnić mi je prijatelj! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.04.2023

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičar koji je odličan u imitacija ponovio svoju ulogu u današnjoj radio-emisiji!

MAJA NAPUSTILA ZADRUGU, TAKI UŠAO! Odmah šokirao: Moka Slavnić mi je prijatelj! (VIDEO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Miljan Vračević je u današnjoj "Amneziji" ponovio svoju ulogu u kojoj se proslavio u "Zadruzi 6". Naime, on je ponovo imitirao Takija Marinkovića, oca Maje Marinković, a došao je i sa igračkom, koja je predstavljala psa Lea.

- After se preskočio, Zvezdan ga je Maji umočio, u pakao je uskočio. Ti si ćerko tatin sin. Zvezdan je za tebe momak fin. Rekli ste da su to perverzija, Maja sad piše nove verzija. Cela nacija neka pogleda šta radi izolacija. Svako ima svoga miga, Maja ga je digla. Ušao sam u kuću slavnih, moj prijatelj je Moka. Kad se malo mazi pusti dva tri glasa, komšijama ne smeta što se sa novim zetom šeta - govorio je Miljan kao Taki.

- Slavili ste rođendan, a ujedeno se desilo i to - rekao je Osman.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljan Vračević kao Taki

- Mi tako kolektivno slavimo i dekica je imao d*kuicu. To je nama familijarno. Možete da me gledate u operi i pritisak mi se smanjio. Leo isto ide tamo, uo*ški se posle četiri puta. Ne znam što Zoricu nije poslušala kad ju je prvi put stavio u izolaciju. Rođeni su jedno za drugo. Ja njih vidim i napolju i svuda, ja već vidim unučića Zverka kako razbija prozore po komšiluku. Kako se vama sviđa novi zet? - nastavio je Vračević.

- Kako se tako lako prebacio? - pitao je Karić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljan Vračević kao Taki


- Nije to tako lako, Maja je još u "Zadruzi 2" planirala takvog momka. Maja je bez premca, nismo mi u nju uložili 30.000 evra da bi bila na Kembridžu. Ona ima svoju disciplinu i otkačila je ovo Prijepoljsku slinu - dodao je Vračević.

Inače, danas je Pink zvanično objavio da je Maja nedavno na kratko napustila "Zadrugu", a razlog za to će se otkriti u večerašnjoj emisiji "Paparaco lov", sa početkom u 22h.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading