MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ PONOVO U HITNOJ: Sprema se da napravi belaj zbog Anđele i Cara, saznala šta su radili letos i šta kriju od njene ćerke!

Autor:

Zadruga

28.04.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenka Nikolić očajna, želi da Aleksandri otvori oči i pokaže joj Anđelino pravo lice!

MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ PONOVO U HITNOJ: Sprema se da napravi belaj zbog Anđele i Cara, saznala šta su radili letos i šta kriju od njene ćerke!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Filip Car imali su jednu od najžustrijih svađa tokom jučerašnjeg dana, a Car je u jednom momentu i kamenom krenuo na svoju devojku, zbog čega se podigla velika prašina.

Aleksandrina majka, Slovenka Nikolić, mesecima je u lošem zdravstvenom stanju zbog svega kroz šta joj ćerka prolazi, a više nije želela da ćuti:

Foto: printscreen/RTVPink

 

- Kako mogu da komentarišem? Opet sam bila u hitnoj, šta da vam kažem? Ja sam osetljiva i prema drugim ljudima, a ne prema svom detetu. Ona je toliko doživela porodičnih trauma, tako da njoj treba mir, a ne dranje - rekla je Slovenka za Pink.

Aleksandrina majka je, takođe, otkrila da Car sve vreme merka Maju Marinković i da ona prati svaki njegov pogled i potez:

Foto: YouTube//Printscreen

 

- Da, da. Ja sam malo učila psihologiju kad sam bila u Americi i Nemačkoj, išla sam na te časove, a imam i urođeno to. Kako da ne gleda? Ja ne znam stvarno, ali ako već hoćeš nešto nemoj moje dete maltretirati, samo nemoj na moje dete. Moje dete se jedva izvuklo iz trauma i iz bolesti. Ne diraj mi je! Njoj kako nešto izgovori, bilo ko, nema veze, to je kraj za nju. Ona nije svoja. On je bio tužen, povukla je tužbu i on opet isto radi. Znači ja treba da idem dalje i da napravim belaj - dodala je ona.

Međutim, to nije sve, Slovenka smatra da su Anđela Đuričić i Car mnogo više od prijatelja i da to jedino Aleksandra ne vidi, jer je slepa od ljubavi:

Foto: youtube.com/printscreen

 

- Ako se sećate, ako vidite slike, leto i priča, ako se sećate i onog kluba u Beogradu, tako da, sve vam je jasno. Postoji nešto više, ali on treba Aleksandri da kaže da ide na svoje mesto, da pokupi svoje stvari, a ne ovako da je maltretira. Treba to podneti, mi smo imale golgotu od života. Plašim se da ne dobije samo gušenje ili aritmiju, pa ne znam šta da joj radim?! Ona se 10 godina lečila, to ne mogu nikome da objasnim. Molim se svaki dan da se sačuva. Pravi mangupi to ne rade. Nije on ni f od frajera, niti je m od mangupa - rekla je Slovenka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading