VRELA SADO-MAZO LUTKICA ZADRUGE: Marija Kulić u kožnim pantalonama izaziva na greh, Siniši će pozliti zbog ovih scena! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

28.04.2023

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama njenom izazovnom kombinacijom!

VRELA SADO-MAZO LUTKICA ZADRUGE: Marija Kulić u kožnim pantalonama izaziva na greh, Siniši će pozliti zbog ovih scena! (GALERIJA)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U večerašnjem izdanju emisije ,,Pitanja novinara" zadrugari su odgovarali na pitanja predstavnika sedme sile, a mnogima je pažnju privukla odevna kombinacija Marije Kulić

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marija Kulić

 

Naime, poznata kao veoma atraktivna gospođa, Marija se večeras odlučila za vrlo provokativnu i izazovnu kombinaciju. Ona je na nogama imala kožne pantalone, koje su bile cele prošivene pertlama, pa su joj noge sve vreme bile gore. 

Gore je imala kožnu jaknu, a ispod nje bluzu sa cirkonima. Gledaoce na društvenim mrežama je ova kombinacija podsećala na učiteljice iz filmova za odrasle.

 

Mariju nemamo prilike da vidimo često u ovakvim izdanjima, a dosta se spekulisalo da ona nije smela tako da se oblači zbog supruga Siniše Kulića, jer je on poprilično ljubomoran na druge muškarce. 

Kako se vama čini kombinacija Marije Kulić?

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veljko

04.05.2023 21:54

Uh dobra