ZADRUGAR UHVAĆEN SA MOBILNIM TOKOM ŽURKE: Šok snimak iz rijalitija digao javnost na noge, kamere sve zabeležile! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.04.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš uhvaćen kako koristi telefon u Zadruzi!

ZADRUGAR UHVAĆEN SA MOBILNIM TOKOM ŽURKE: Šok snimak iz rijalitija digao javnost na noge, kamere sve zabeležile! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Od početka rijalitija se spekuliše da li takmičari imaju informacije iz spoljnog sveta i da li imaju pristup mobilnim telefonima. Dobro je poznato da se sva tehnologija tog tipa ostavlja nekoliko dana pre ulaska u rijaliti, odnosno još u karantinu. 

Foto: ST/N.PANČIĆ

Zadruga 6 uživo

 

Međutim, humor Marka Janjuševića Janjuša je poznat svuda, pa je tako tokom prošle žurke napravio urnebesnu scenu. Naime, dok je žurka trajala Janjuš je uzeo neki predmet koji je zaličio na telefon, a potom počeo da razgovara i naručuje sve šta mu treba. 

- Trebalo bi mi 500 i dva komada. Na žurci sam nekoj! Sve je kako treba! - govorio je Janjuš.

 

 

Jasno je da je sve bila šala, jer Veliki šef strogo proverava zadrugare pre ulaska u ,,Zadrugu" i nemaju mogućnost da unesu mobilni telefon. No, ovaj snimak je postao viralan na društvenim mrežama, a u komentarima se mogu naći samo reči podrške za Janjušev humor, po čemu je on zapravo i poznat. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading