SUDAR ZVEZDANOVIH GRACIJA! Zaratile Slavnićeva BIVŠA I SADAŠNJA ljubavnica, bivša žena Ana IZGORELA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.04.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvari u "Zadruzi" se iz dana u dan sve više komplikuju, a sinoć je došlo do suočavanja Anđele, Maje i Ane i to oko zauzetih muškaraca!

SUDAR ZVEZDANOVIH GRACIJA! Zaratile Slavnićeva BIVŠA I SADAŠNJA ljubavnica, bivša žena Ana IZGORELA! (VIDEO)

Foto: ATAImages, E-stock

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", došlo je do žestokog suočavanja između Maje Marinković i Ane Ćurčić, a sve je pokrenulo pitanje koje je nova ljubavnica Zvezdana Slavnića dobila.

- Zašto te privlači samo zauzeti muškarci? - glasilo je pitanje koje je Maja dobila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

- Ne bih se složila. Ne. Ja sam komentarisala što se tiče Zvezdana, Bilal i ja kada smo ušli u odnos nije bio zauzet, takođe ni dotični gospodin. Neke ljude ne želim da komentarišem. Bilal je bio slobodan kada smo ušli u odnos. Mene privlači Zveki, ja sam rekla od prve situacije akd je počela ta neka obostrana šala. Nekako, Zvezdan i ja imamo tu neku energiju, nije mi se svideo zato što je bio zauzet, stvarno, on mene privlači kao osoba, kao muškarac. Jednostavno dobar je frajer, ima dobru energiju - rekla je Maja.

Anđela Đuričić je potkačila Maju.

- Ja neću ovu temu da komentarišem. Nije se desio jedan, ali ako ponoviš 4 puta, znači voliš to. Meni se Zvezdan desio, ako mi se desi opet neki zauzeti, to je onda moj fetiš. Moje mišljenje je da ona ima veliki fetiš na zauzete muškarce - poručila je Anđela.

- Ako si moralan, pošten, fin, ne može da ti se desi zauzet muškarac. Kad je Zvezdan bio oženjen sa Anom, ne možeš da ideš kod Drveta i da smišljaš kako da upecaš zauzetog muškarca. Ja sam transparentna, ja kad nešto uradim, ja stanem iza toga. Mnogo gore su devojke koje se neki put predstave kao fine, ovakve, onakve, onda ljubavnice, em histerišu, doživljavaju lomove. Ja mislim da su ovde mnogo gore situacije nego što sam ja prikazala - dodala je Marinkovićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

- Anđela kada je to radila, radio sam i ja to. Što se tiče Maje, ja sam ušao u njen krevet, nije ona ušla u moj krevet. Jeste ona provocirala i peckala i to sve i što se tiče Anđele, nije ona kriva, nego sam ja kriv - pravdao je Slavnić Anđelu.

- Što se Maje tiče, ja sam promenila moje mišljenje o njoj. Imam gore mišljenje, mislim da, nije moja tema, ali eto, voli to, voli da je u centru pažnje. Ni srama, ni blama. Ustati i pričati transparentno se ... To ne mogu da opravdam. Videla sam pokvarene onako, te ženske, što mislim da niasm zaslužila od nje. Ne bih da se upuštam u ovu temu, ne zanima me. Ne razmišlja o nekim stvarima, ja i kad sam ušla sam joj dala neke savete. Imam mišljenje da je brat, džek u tim nekim stvarima, to mislim. To što sam imala malo muškaraca, ja sam prošla i sito i rešeto. Sve ostalo bih zadržala za sebe - istakla je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

- Ja mogu da kažem i za crnim stolom i javno i transparetno, ovo je moj život. Verujem da je Ana promenila mišljenje o meni, ja o njoj nisam. To što nju boli što sam ja u odnosu sa Zvezdanom.. Bila si dobra sa mnom jer si mislila da neću biti u odnosu sa Zvezdanom u kakvom jesam - rekla je Maja.

- Nema veze sa Zvezdanom, ima veze samo sa nekim ponašanjima kaad ulazi u sobu. Ne da me provocira, nego treba da imaš neko poštovanje da ja ovde jesam prošla nešto. Ja ne lažem - poručila je Ćurčićeva.

- Niti je provociram, niti joj dobacujem, niti je vređam - rekla je Maja.

- I peva i priča, to se tako oseti - rekla je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading