SLEDI PAKAO BIVŠOJ ŽENI I PREVARENOJ LJUBAVNICI! Produkcija donela HITNU odluku o Maji i Zvezdanu, evo gde će BORAVITI narednih sedam dana!

Autor:

Zadruga

22.04.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela i Ana će doživeti nervni slom kad ovo budu saznale!

SLEDI PAKAO BIVŠOJ ŽENI I PREVARENOJ LJUBAVNICI! Produkcija donela HITNU odluku o Maji i Zvezdanu, evo gde će BORAVITI narednih sedam dana!

Foto: ATAImages, E-stock

Maja Kovačević je pre dve nedelje napustila "Zadrugu", a na mesto vođe je postavila DJ Tamaris. Tamara je napravila haos u emisiji "Izbor potrčka" i u sobu za izolaciju poslala Maju Marinković i Zvezdana Slavnića, koji su se nedavno smuvali, nakon njegovog raskida sa Anđelom Đuričić. Kako je prošle nedelje bio Vaskrs i nije bilo izbacivanje, izolacija im je produžena za još nedelju dana.

Ali, izgleda da njihovom boravku u izolaciji nije kraj. Naime, na televiziji Pink se pojavila najava za večerašnju emisiju, i umesto najave za "Nominacije", stoji da će se odigrati emisija "Igra istine", tako da će Maja i Zvezdan imati još sedam dana u svom kutku.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Najava za emisiju "Igra istine"!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading