BIĆU MAJI I DEČKO I MAKRO, USPUT ĆU JOJ NAPRAVITI DETE! Slavnić spojio biznis i uživanje, ovo nema NIGDE!

Autor:

Zadruga

21.04.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo me boli ona stvar šta će narod da priča. Ceo život slušam svašta o sebi, tako da se više ne potresam ni oko čega, tvrdi sin Moke Slavnića.

BIĆU MAJI I DEČKO I MAKRO, USPUT ĆU JOJ NAPRAVITI DETE! Slavnić spojio biznis i uživanje, ovo nema NIGDE!

Foto: ST/N. PANČIĆ, ATA Images

Haos između zadrugara Zvezdana Slavnića i njegove bivše devojke Anđele Đuričić u "Zadruzi" ne prestaje jer se smuvao s cimerkom Majom Marinković, a sad je priznao da bi bio s njom čak i ako treba da joj bude makro! Zvezdanu je Anđela prebacila što je s Majom jer su mnogi njeni bivši s kojima redovno ima seksualne odnose već u rijalitiju, a on joj je objasnio da ga to ne zanima i da će s njom da uživa i napolju.

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Maja Marinković

 


- Zvezdane, pao si na najniže grane! Od svih koje si ovde mogao da imaš ti si se uhvatio za devojku lakog morala! Koliko samo je*ača ona ima ovde? Je l' možeš da stigneš sve da ih izbrojiš?! Naizmenično je krešu! Ona se ovde je*e s bivšima svakodnevno, tako će i tebe da iskoristi i šutne. Imaš li malo dostojanstva? Ja sam svoje pogazila zbog sebe, porodica me se odrekla, nemam gde da odem posle rijalitija. Toliko o tome koliko si me voleo - provocirala je Crnogorka, pa je Slavniću pukao film:


- Beži, bre, više od mene! S Majom imam sve ono što nisam mogao s tobom! Ako treba, biću joj i dečko i makro! Mnogo me boli ona stvar šta će narod da priča. Slušam priče o sebi ceo život, misliš da će ovo da me pogodi? Tu si se prevarila. Samo idi što dalje od mene, cmizdri tamo u ćošku i pusti me na miru.


Slavnić je potom rekao da ga briga što su Majini bivši u rijalitiju jer veruje da će zbog njega da ih zaboravi.


- Znao sam ja ko je Maja Marinković i pre ulaska u rijaliti. Neće ona nikad da se vrati ni Janjušu ni Caru. Vidim koliko joj je lepo sa mnom, tako da se ne sekiram - pričao je sin Moke Slavnića.


Marinkovićka, s druge strane, kaže da joj je super sa Zvezdanom, te i da ne planira nikome da polaže račune.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, ATAImages/M.M.

Maja Marinković i Zvezdan Slavnić

 


- Koliko znam, nikome nisam ukrala dečka jer Zvezdan i Anđela nisu imali nikakav odnos pre svega ovoga. Oni su se po ceo dan svađali, pričao je da ne može očima da je gleda. Svaku priliku je koristio da se skloni od nje. Nisu bili u vezi, tako da meni niko neće da nametne titulu ljubavnice jer to nisam.


Anđela pokušala da se obesi


Anđela Đuričić pokušala je da se obesi zbog toga što ne može da vrati Zvezdana, pa su zadrugari bili u šoku. Ona danima nije psihički dobro, od Vaskrsa se ne miri sa činjenicom da nije dobila čestitku od roditelja, ali ni od brata i sestre, a onda joj se dogodio ljubavni krah. Nakon što se završila emisija ona je u ekonomskom dvorištu tražila nešto slično konopcu da bi mogla da se obesi. Videli su je zadrugari, pa se pojavila Ana Ćurčić. Kada je videla Anđelu, jasno joj je bilo koliko je sati. Odmah joj je prišla, zagrlila je i počela da priča kako je roditelji nikada neće ostaviti, da je vole. Dugo joj je trebalo da je smiri i uvede nazad u kuću da ne bude sama. Njih dve ni nakon toga nisu počele da se druže, ali joj je Ana priskočila u pomoć jer je videla da je vrag odneo šalu.


Zvezdan razvalio vrata, pa udario bivšu


Ana Ćurčić je za crnim stolom imala izlaganje, a Anđela je pokušala da je isprovocira iako je Ćurčićeva bila u suzama. Do incidenta je došlo posle toga, kada je Zvezdan Slavnić polio flašicom vode nekadašnju devojku samo zato što se mešala u to šta Ana priča o njemu. On je prvo razvalio vrata nogom da bi je ošamario i psovao. Anđela je posle haosa otišla u dvorište i plakala.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan razvaljuje vrata i nasrće na Anđelu Đuričić

 


Zvezdan: Maja i ja pravimo bebu,
pa se selim kod nje u stan


Slavnić je za crnim stolom objasnio da već ima planove s Majom, te i da će uskoro da rade na bebi da bi se posle rijalitija preselili kod nje u stan.


- Sad mogu da stavim ruku u vatru da će Maja da me primi kod nje u stan. Još ako napravimo bebu, kako smo se juče šalili, sve se poklopilo. Možda njeni nisu za to sad jer je cela situacija sveža, ali verujem da će i to da se promeni. Znam Majinog oca, ali on tek treba da donese sud o našoj vezi. Mi smo tek počeli da se zbližavamo, dosad se nismo dobro poznavali, pa ćemo svakako da vidimo kako će priča da ide - pričao je Zvezdan.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Танкосава

21.04.2023 21:55

Од шта би јој друго и био???Можете заједно да шетате,да је научиш немоћну затворску шетњу.Фацо...ударио си жену.Имаш ћерку.Олошу.

Ijao

21.04.2023 22:23

Kad ova krene i njega da grebe, biće mrtvih.