ANĐELU RODITELJI NATERALI DA ABORTIRA U TREĆEM MESECU! Isplivala najmračnija tajna iz Đenovića, otkriveno zbog čega se Đuričićeva SVETI ocu i majci!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre "Zadruge 5" bila u vezi s dečkom koji živi u Italiji. Mnogo su se voleli i nakon dva meseca je zatrudnela, ali su joj njeni branili da rodi dete.

ANĐELU RODITELJI NATERALI DA ABORTIRA U TREĆEM MESECU! Isplivala najmračnija tajna iz Đenovića, otkriveno zbog čega se Đuričićeva SVETI ocu i majci!

Foto: e-stock/printscreen

Anđela Đuričić roditelji

Anđela Đuričić krije od svih da je pre dve godine ostala trudna, te da su je roditelji primoravali da se reši deteta kako zna, budući da je zatrudnela s dečkom iz Italije koji je bio samo na letovanju u Crnoj Gori.

Naime, Anđela je bila s jednim dečkom iz Italije kojeg je upoznala pre ulaska u njen prvi rijaliti, to jest "Zadrugu 5". Zbližili su se tokom leta i zaljubili. Proveli su zajedno dva meseca i on je morao nazad u Italiju, a ona je ubrzo saznala da je trudna. Njeni su poludeli kada su saznali da je njihova mezimica u drugom stanju s nekim ko ne živi u Crnoj Gori, pa su počeli da je maltretiraju.

Anđela: Zbog roditelja ću završiti na psihijatriji

Republika

Foto: e-stock

Anđela Đuričić

Đuričićka je izjavila da je ne zanima to što nema podršku porodice i da posle rijalitija započinje novi život sa Zvezdanom Slavnićem.

- Kako to da ništa nije stiglo od moje porodice, roditelja, sestre? Idem direktno u bolnicu odavde, eto! Stvarno sam sada ozbiljna. Očigledno da se nešto napolju dešava, a da ja o tome nemam blage veze. Ako me se porodica odrekla, onda im neće smetati ako završim na psihijatriji. Zvezdan i ja smo svakako planirali neki život napolju, mimo svega i mimo sveta. Drugi me ne zanimaju, sama sam odgovorna za sebe i nikome se ne pravdam - pričala je zadrugarka.

- Anđela nije u tako dobrim odnosima s roditeljima ni pre bila, ali to malo ko zna. Iako je tokom "Zadruge 5" sve delovalo idilično i kao da su u super odnosima, nije tako. Mi, koji smo im bliski, znamo da je sve poljuljano, kao i da sve što Anđela sada radi, radi njima iz inata. Otac Veliša je odigrao veliku ulogu u tome da njoj bude loše i ona mu nikada neće zaboraviti što je naterao da abortira i prekine romansu s jednim dečkom - kaže dobro upućen izvor u dešavanja u porodici Đuričić za Republiku, pa nam odaje i kako je došlo do spontanog pobačaja koji je i danas razlog velike otuđenosti između nje i roditelja:

Republika

Foto: printscreen

Roditelji Anđele Đuričić

- Ona se pre ulaska u "Zadrugu 5" zaljubila u Italijana koji je bio u Crnoj Gori neko vreme. Bila je to lepa romansa, čista ljubav. Ona se njemu zaista dopala. Kada su saznali da je trudna, počeli su da vrše pritisak na nju da ide na abortus. Svakodnevno su joj sedeli na glavi i zagorčavali joj život. Govorili su joj da oni ne žele to dete u kući, da može da bira - ili abortus ili da leti napolje s imanja. Svađali su se, vređali je, to je uticalo da ona doživi spontani. Jednog dana je samo prokrvarila i izgubila bebu u trećem mesecu. Od tada Anđela čini sve da se osveti mami i tati. Prvi ulazak u rijaliti je bio da njima napakosti pošto zna da su oni veliki protivnici toga. Sve ovo što sada radi sa Zvezdanom je osveta njima jer su joj tada okrenuli leđa i naterali je da uradi nešto što nije želela.

Anđelini roditelji su joj očigledno tada prešli preko svega i pružili joj još jednu šansu, ali situaciju sa Slavnićem joj, izgleda, nikada neće oprostiti budući da joj za najveći praznik nisu uputili poziv niti je dobila čestitku od njih. Kako je i sama komentarisala, svesna je da su je se roditelji odrekli zbog Zvezdana.

Zvezdan i Ana imali tajne dogovore!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

Zvezdan Slavnić je nakon žurke prišao Ani Ćurčić i zamolio je da se osame i da obave razgovor. Oni su poskidali bubice, što je strogo kažnjivo u "Zadruzi", a onda je usledilo došaptavanje i kovanje tajnih planova.

- Ja se ne igram ničega - rekla je Ana.

- Mislim da je mnogo pametnije ono što ću ti reći i ono što ćeš mi ti odgovoriti - rekao je Zvezdan.

- Pa nije dat život na tacni, Zvezdane, je l' može to sutra - rekla je Ana.

- Ne mora onda uopšte, mislim da onda ne shvataš težinu, da je baš ku*ac težina. Razmišljam celo veče - rekao je Slavnić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Melanija

19.04.2023 23:13

Svetski tabloidi imaju jake advokate i brdo para za iznošenje dezinformacija, pa mogu. Ali vi bez kinte i ikog da vas brani računate na sporost tužioca, sudova i oštećenih. Meni se ranije nije sviđala Anđela baš zbog osude Marka i njegovog oca što su zahtevali da Viktorija pobaci; nazivala ih je fašistima i da ih "Treba istrijebit". I sada je izjavila da je protiv abortusa i da bi svakako rodila Zvezdanovog dete.