RAZOTKRIVENI SVI TRIKOVI ANĐELE ĐURIČIĆ! Isplivala skandalozna slika, Zvezdan će je urnisati! Kakva sramota! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

16.04.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koristi pomagala kako bi joj zadnjica izgledala veće!

RAZOTKRIVENI SVI TRIKOVI ANĐELE ĐURIČIĆ! Isplivala skandalozna slika, Zvezdan će je urnisati! Kakva sramota! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić se svim silama trudila da se kroz dve sezone "Zadruge" pokaže kao izuzetno moralna i poštena devojka, a osim kućnog vaspitanja i pravih vrednosti koje je isticala da ceni i poštuje, neretko voli da naglasi kako je prirodno lepa i zgodna, međutim,  gledaoci su ozbiljno počeli da sumnjaju u obline koje Anđela voli da istakne uskom garderobom. 

Naime, na društvenim mrežama isplivala je fotografija na osnovu koje fanovi rijalitija tvrde da se mlada Crnogorka zapravo služi raznim "pomagalima" kako bi naglasila svoje obline, a posebno zadnjicu. 

Republika

Foto: printscreen/instagram

Anđela Đuričić zadnjica Zadruga 6

Kako se može pročitati u komentarima, većina je mišljenja da je Đuričićeva ispod uske haljine sa otvorenim leđima, zapravo nosila poseban donji veš sa umecima, koji čine da ženska zadnjica izgleda veće, oblije i podignutije.

Njoj je iz haljine izvirio vrh donjeg veša, što je jasno istaknuto i na snimku, a mnogi su je osudili zbog ovoga, smatrajući da čak i time pokušava da prevari Zvezdana Slavnića i da ga zadrži uz sebe na sve moguće načine. 

"Bože, koja sramota! Pa ne bi mi palo na pamet da stavljam veštačko d*pe zbog muškarca, šta kad je skine?", "Devojka možda ima samo krivu kičmu...", "Ona je stvarno bolesna, ali u glavi", samo su neki od ponižavajućih komentara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
DADA

16.04.2023 15:14

Boze GOSPODE BOZE omogucio joj ili podari mozga neka kupi