ANĐELA BRUTALNO ZAPRETILA RODITELJIMA: Zvezdanova ljubavnica izgubila kontrolu, majci i ocu dala poslednje upozorenje!

Autor:

Zadruga

17.04.2023

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić pustila jezik uživo u programu!

ANĐELA BRUTALNO ZAPRETILA RODITELJIMA: Zvezdanova ljubavnica izgubila kontrolu, majci i ocu dala poslednje upozorenje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić gušeći se u suzama zbog roditelja, koji joj nisu poslali čestitku za Vaskrs, što su svi shvatili kao jasnu poruku da su je se odrekli, obratila im se uživo u programu. 

Anđela je bez trunek blama zapretila roditeljima da ukoliko joj ne budu poslali čestitku za rođendan Jovane Tomić Matore, da će biti samo gora.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

 

- Volim ih, jako mi je žao što sam ih razočarala. Matoroj je u nedelju rođendan, meni je bitno da je vaš rukopis, da je mama, tata, brat i sestra da ste mi poslali. Naružite me, ovako ste me samo u mojoj glavi napravili haos, mogu samo gora da budem zbog ovoga. Kada nemam ovaj vetar u leđa, mogu samo gora da budem - javno je zapretila Anđela. 

 

- Imamo dogovor da se ne oglašavaju, osim za praznike da mi pošalju čestitke, za Vaskrs i za slavu da će da mi pošalju. Za Božić nije bio dogovor, tako je i bilo, za Vaskrs sam očekivala, jer je to bio dogovor - dodala je Slavnićeva ljubavnica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Iva

17.04.2023 22:55

Hahahahaha 😂😂😂