"ZVEZDANU PRIJA MLADO" Najbolja drugarica Anine ćerke otkriva DETALJE iz Ćurčićkinog stana! ŠOK! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.04.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov priznala šta je znala!

"ZVEZDANU PRIJA MLADO" Najbolja drugarica Anine ćerke otkriva DETALJE iz Ćurčićkinog stana! ŠOK! (VIDEO)

Foto: ATAImages

Sinoć se u "Zadruzi" odigrala specijalna emisija, a gosti voditeljke Dušice Jakovljević bili su Ana Veselinović, majka Milice Veselinović, Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković, kao i Tara Simov, bivša zadrugarka. U Beloj kući se nedavno povela velika polemika o konekciji Tara sa Anom Ćurčić i Zvezdanom Slavnićem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov, "Zadruga specijal"

Naime, Anđela Đuričić je od Marije Kulić saznala da je Tara nakon poslednje diskvalifikacije u "Zadruzi" prespavala u Aninom stanu, gde je došla kao drugarica Anine ćerke Ive. Tada je nastao opšti kolaps, a Anđela je osudila Anu što nju osuđuje kao ljubavnicu, a nema problem da Simovu primi u stan. Neki su čak pomislili da je Simova nagovorila Zvezdana da bude sa Anđelom, kako bi joj se osvetila, što su i Ana i Zvezdan demantovali.

Simova je sinoć otkrila da ništa od stvari koje je Ana iznela nije znala, pa se osvrnula na odnos Anđele i Zvezdana:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov, "Zadruga specijal"

Meni Ana nije pričala niša od ovoga, a Zvezdanu prija to mlado, oseća se kao mačo men, ali za njega se komentariše da se nije okupao toliko vreme, za Anđelu se vidi da ima smetnje i da se loži na to, a za Zvezdana se vidi da to nije normalno , ona njemu miriše noge, alo... Meni nije normalno to, a što se tiče Ane, žao mi je što se nalazi tamo. Ana je držala prvo veče sve, a posle nije mogla ona njega gleda tamo svaki dan, nije joj lako - rekla je Tara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading