IVANA ŠAŠIĆ IDE FLAŠOM NA BOKIJA: Otkrila da joj je bivši gori od Zvezdana Slavnića, a samo zbog ovoga ulazi u Zadrugu!

Autor:

Zadruga

10.04.2023

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šašić mora da stane na put bivšem suprugu, svi željno iščekuju njihov susret!

IVANA ŠAŠIĆ IDE FLAŠOM NA BOKIJA: Otkrila da joj je bivši gori od Zvezdana Slavnića, a samo zbog ovoga ulazi u Zadrugu!

Foto: Instagram.com, Facebook.com printscreen

Ivana Šašić sutra ulazi u Zadrugu 6, odnosno na žurku, kako bi pesmom razmrdala zadrugare, a sve zanima kako će izgledati njen susret sa bivšim suprugom - Bojanom Simićem.

Bojan, naravno, ni ne sluti da će se naći oči u oči sa Ivanom, a sve interesuje kako će taj susret izgledati i da li Ivana sprema osvetu za sve izrečeno protiv nje od strane Bokija.

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Ulazim u Zadrugu, ali kao pevač. Dobila sam poziv, ali mislim da mi ove godine nije mesto tamo, ali kao pevaču uvek. To je moja profesija. Mislite da bi meni bolje bilo nego Ani Ćurčič? Mislim da bi meni bilo i gore. On se ne boji zatvora, a Slavnić ima limit. Bojan ne bo mogao da se kontroliše, Ja sam to isto doživljavala, sve je pitanje šta njemu igra ulogu, njemu igra ulogu da bude tema i da ostane što duže. Njegova zamisao je bila da me isprovocira i da ja uđem unutra - izjavila je ona u emisiji "Pitam za druga".

Nemam šta ja da se spremam, ja idem da pevam. On kaže da nije ušao preko mog imena. On je mene stvorio, ja sam niko i ništa. Ja sam mala i neostvarena, niko za mene ne zna, a za njega svi. Nemam ja emocije prema njemu, pecnuću ja njega flašom. Šalim se. Dovoljno je to što on meni preti. Rekao mi je da će biti selidbe. On to radi jer se plaši istine i zna da sam ja rekla istinu - poručila je pevačica.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading