ZVEZDAN SE MIRI SA ANOM?! Otkriven datum koji se krio od svih, sve isplivalo na površinu!

Autor: P. R.

Zadruga

10.04.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan i dalje ima emocije prema Ani!

ZVEZDAN SE MIRI SA ANOM?! Otkriven datum koji se krio od svih, sve isplivalo na površinu!

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Odnos Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić i dalje je za većinu prava enigma, međutim, kako ističe jedan od najpoznatijih numerologa u regionu, Ivka, rijaliti par koji je podigao veliku prašinu u "Zadruzi" bi nakon svih turbulencija mogao ponovo da završi zajedno.

- Pomirenje stoprocentno od avgusta do novembra i ja sam Ani i pre nego što je ušla u rijaliti rekla da će ona sa njim pomiriti, ako ne u rijalitiju, onda van njega, znači između 10, avgusta i 21. novembra. Čak smo se malo i našalile, rekla sam joj: "Vas dvoje ćete zajedno sedeti kod mene na trosedu i smejaćete se ovome", tako da oni će se pomiriti. I to sam rekla ihahaj, od vajkada, a pre neki dan sam i čula da je on rekao, kako on nju nije preboleo i tako dalje i mislim da se oni mire 1001 posto, sad da li će to biti pred kamerama ili ne... Pre mislim da neće, zbog gledanosti i svega, i zbog njene porodične priče, dece i ostalo, ali biće pomirenja. E sad, koliko će to pomirenje da traje, mi ne znamo - ističe Ivka numerlog, pa nastavlja:

Republika

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6 pomirenje

- Ana je patološki vezana za Zvezdana, on za nju nije patološki, ali zna da nijedna žena ne zna da ga prati kao ona i mislim da i dalje ima emocije koliko god to delovalo suludo, bolesno i nenormalno, to je tako - zaključuje Ivka za Skandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Branka

10.04.2023 13:21

E Ivka ili si ti prolupala ili smo svi otisli u out kada nakon svega te dve osobe se mogu pomiriti

Ljubica

16.04.2023 12:16

Zorka je pre nešto više od mesec dana u dvorištu rekla Ani i Zvezdanu da pre maja ne smeju da se mire. Ona ako želi pobedu ne sme do kraja rijalitija.