ANA SVAKE GODINE NA OVAJ VAŽAN DATUM PALI SVEĆU U CRKVI: Zadrugarka zajecala zbog Zvezdana Slavnića, palo priznanje! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

05.04.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić svakog 8. oktobra ide u ckrvu kako bi zapalila sveću.

ANA SVAKE GODINE NA OVAJ VAŽAN DATUM PALI SVEĆU U CRKVI: Zadrugarka zajecala zbog Zvezdana Slavnića, palo priznanje! (VIDEO)

Foto: YouTube//Printscreen

Ana Ćurčić završila je u suzama dok je Zorici Marković pričala o nerazumevanju Zvezdana Slavnića za njenu bol zbog svega što joj je priredio i izneo o njoj.

Naime, Ćurčićeva je u svom izlaganju zaplakala kao malo dete, te obelodanila važan datum zbog kojeg je svake godine u crkvi palila sveću.

- Da li zna da sam 8. oktobra išla svake godine u crkvu da palim sveću? Boli ga d*pe! Sve je njegovo mnogo bolnije nego bilo čije, a kad pogreši: "Izvini, zaj*bao sam". Gde je odgovornost? Gde su posledice? Gde je da stane iza toga? On uzme na sve to i pljune i mene napravi k*rvom, nasilnicom, kockarkom - istakla je Ana kroz suze.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić plače Zadruga 6

- Je l' kapiraš šta mi je čovek uradio? Ja da se uzrujavam što njih dvoje sedu i j*bu se? Neka se j*bu, slobodno. Pomeranje granice do te mere, ja se makla nisam ni sa jedne priče - plakala je Ana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Ivan Petrovic

05.04.2023 17:12

Ubacite Tomovica da postavi Slinavka na mesto jer je ovo javno maltretiranje prevrsilo svaku meru,covek je monstrum,lazljovac,manipulator i nasilnik, STOP NASILJU NAD ZENAMA!!!

jelena

05.04.2023 19:01

kvayi pacenica iygore od ljubomore sto yveydan voli andjelu laye glumi folira nabacivala drugrice yveydanu napolje