ZVEZDAN IZDRESIRAO ANĐELU I POKAZAO GDE JOJ JE MESTO: Slavnić ponizio svoju ljubavnicu kao nikad, video preplavio društvene mreže!

Autor:

Zadruga

07.04.2023

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan nastavio da ponižava Anđelu, ona spremna na sve zbog njega!

ZVEZDAN IZDRESIRAO ANĐELU I POKAZAO GDE JOJ JE MESTO: Slavnić ponizio svoju ljubavnicu kao nikad, video preplavio društvene mreže!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričič i Zvezdan Slavnić

Veza Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića glavna je tema, kako u Zadruzi 6, tako i van rijalitija, a društvene mreže gore zbog njihovih klipova.

Uglavnom je u svakom Anđela ponižena od strane njenog izabranika, ali je ljubavnica ponovo uspela da prevaziđe sebe i dodatno se izblamira.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

Naime, Zvezdan ne krije da nije ljubitelj njenih autfita, zbog čega se non-stop raspravljaju, a sada je potpuno preuzeo kontrolu nad tim. Tokom emisije, on joj je naredio da ustane, okrene se i pokaže mu kako izgleda, a potom joj je objasnio da ne može tako da šeta, već da joj je dozvoljeno samo ako ostane u sedećem položaju.

Ona je sve prihvatila sa osmehom i poslušala ga, a Slavnić joj je ubrzo pokazao prstom na mesto - kao da je na njegovoj dresuri. Ovaj video postao je viralan na društvenim mrežama, a ljudi se iznova i iznova šokiraju Anđelinim ponašanjem. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading