HOROR U PORODIČNOJ KUĆI KULIĆ: Miljana kroz suze ispričala kako se spasila Marijine torture, Bebica učestvovao u drami!

Autor:

Zadruga

06.04.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić otkrila šta se dešavalo u Nišu!

HOROR U PORODIČNOJ KUĆI KULIĆ: Miljana kroz suze ispričala kako se spasila Marijine torture, Bebica učestvovao u drami!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić je tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" otvorila dušu o incidentu koji se dogodio u njenom porodičnom domu, kada je otišla u Niš. Naime, ona je priznala da je morala da se iskrade i pobegne u Zadrugu, jer je Marija Kulić, njena majka, zajedno sa Nenadom Macanovićem Bebicom, na sve načine pokušavala da je u tome spreči i zadrži daleko od Lazara Čolića Zole, sa kojim je trenutno u vezi.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Zadruga 6

 

-Ja sam trebala da idem u Pećince kod notara, imam preko 7,8 tužbi i morala da onda da idem kod Niša, ja sam sve završila do pola. Kada sam otišla pakao. Mama i tata me nisu pustili da se vratim, bilo mi je žao Zole. Zaključali su mi sva vrata, rekla mi je mama da će da me vodi da mi odrede poslovnu sposobnost, da sam nesposobna za rad, da nikada više neću da uđem u rijaliti, da će mi uzeti Željka ako budem sa Zolom. Mnogo smo se posvađale, čak sam je i polila kafom. Svašta mi je rekla za dete. Nenad mi je sve vreme masirao noge dok sam spavala. Molio me je za razgovor, rekla sam mu da nemam o čemu, nisam ni htela da mu dajem lažnu nadu. On je njima kao rođeni brat, ne idu nigde bez njega - govorila je Miljana.

Svi su gotovo plakali tokom njene ispovesti, a Kulićeva nije želela da sakrije ništa, iako je van sebe zbog svega što ju je zadesilo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Zadruga 6

 

-Nisam srećna sa Nenadom, boli me što su ga prihvatili kao deo porodice, sestre se nisu pozdravile sa mnom, svi su ljuti. Čekamo da se prolepša vreme da imamo naš rijaliti, da malo nasmejemo ljude. Ceo život sam stavljala druge pre sebe. Moja majka misli da sam ja kriva za sve, onda ja sebe stavim po strani - kazala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ja

06.04.2023 14:38

Miljana nas godinama stalno lagala. Zašto bih joj sada verovao?

Željko

10.04.2023 17:00

@Ja - Pokazalo se da je stvarno sve izmislila i slagala. Lažovčina.