ON JE JEDINI ZNAO DA JE DEJAN PREŠAO U ISLAM: Bivši zadrugar je godinama čuvao tajnu Dragojevića!

Autor: A.I

Zadruga

01.04.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević nedavno je šokirao javnost priznanjem da je već 4 godine u islamu, ali i video snimcima iz Meke koje je redovno postavljao na Instagram.

ON JE JEDINI ZNAO DA JE DEJAN PREŠAO U ISLAM:  Bivši zadrugar je godinama čuvao tajnu Dragojevića!

Foto: printscreen/youtube.com/dejan dragojevic

Dok je Dejan bio u Zadruzi kao učesnik, tema njegove vere bila je skoro svakodnevna, ali on nije želeo javno da se izjašnjava.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/dejan dragojevic

Dejan Dragojević

Sa bivšom ženom koja je tvrdila da je preuzeo njenu veru, često se svađao, ali i svima koji su ga pritiskali da prizna.

Podsećanja radi, Mensur Ajdarpašić i Dejan su imali mnoštvo razmirica, a samo je jedan dan bio presudan da sve zaborave i ostave iza sebe.

Republika

Foto: printscreen/Zadruga

Mensur Ajdarpašić

Na dan velikog praznika, Bajrama, njih dvoje su se zagrlii, čestitali i od tada držali zajedno. Svima je u tom trenutku bilo sumnjivo to što ga je Mensur nazvao "paša", ali i način na koji je Dejan izgovorio reči koje su, većini koji nisu u islamskoj veri, potpuno nepoznate.

Mnogima je njihov odnos bio zagonetan jer su se naglo pomirili i do kraja držali zajedno, te se sluti da je Dejan to direktno ili indirektno priznao Mensuru baš na Bajram, te se od tada sve promenilo.

Kako Dalili ništa nije promicalo, u jednoj od svađa je prebacila Mensuru pomirenje i zahtevala da prizna "Zašto je Dejan njemu brat", ali je Ajdarpašić menjao temu i nikada nije dao odgovor, iako je sada jasno da je sve vreme znao ali nije želeo da ga oda.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Željko

01.04.2023 15:58

Gadovi i prevaranti. Varali narod više od godinu dana.

Odgovori 11 6
Bumbar

01.04.2023 20:01

A što varali? Da li je bitno koje je vere ili ds li je čovek?

Ana

02.04.2023 00:10

Kome vi dajete na vaznosti, Boze sacuvaj, decko je pun mrznje i pakosti, iz ociju mu biju, ne obracajte paznju na njega UOPSTE!!

Odgovori 12 1
Psiholog

02.04.2023 09:17

Dejan je jako povodljiva osoba. To nije dobro.Vezao se za ženu kao rob. Otišao kod nje da živi, otpisao roditelje, promenio veru

Odgovori 11 0