TREBA SEBI DA ODUZME ŽIVOT ZBOG OVOGA! Tamara se ne zaustavlja, ne prestaje da VREĐA i PONIŽAVA Dragojevića: ZBOG STRASTI JE PRODAO BOGA!

Autor:

Zadruga

29.03.2023

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić se oglasila i oplela po Dejanu Dragojeviću.

TREBA SEBI DA ODUZME ŽIVOT ZBOG OVOGA! Tamara se ne zaustavlja, ne prestaje da VREĐA i PONIŽAVA Dragojevića: ZBOG STRASTI JE PRODAO BOGA!

Foto: RTV Pink/printscreen/youtube.com

Priznanje Dejana Dragojevića da je promenio veru i prešao u islam izazvalo je niz reakcija u javnosti, a Tamara Đurić se javno oglasila i žestoko izvređala Dragojevića zbog ove odluke.

Foto: Youtube.com printscreen

Dejan Dragojević promenio veru

Ona je najpre na svom Instagram profilu isprozivala Dejana.

- Stoko. Koga boli uvo šta je Ramadan? Poturica je gori od Turčina - napisala je Tamara, a ubrzo i obrisala svoju objavu.

Foto: Printscreen/Instagram/tamarastar89

Tamara Đurić o Dejanu Dragojeviću

Tamara se potom oglasila za medije i otkrila zbog čega ima ovakav stav na ovu temu.

- Zato što nam propagira veru, a ni sam ne zna kom se Bogu moli! Poturica! Svačiju ja veru poštujem ali ne Božijim preletačima. Vera nije stvar izbora, sa kojom se rodiš sa tom i umireš. Sa ovakvim ponosom priča čovek koji je zbog strasti, da ne kažem nešto drugo, prodao Boga, treba u najmanju ruku sam sebi da oduzme život. Znam da je to greh u našoj veri, ako u njegovoj nije neka požuri! - izjavila je Tamara, prenosi Srbija Danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (8)

Loading
Goca

29.03.2023 22:29

Slazem se Dosta mi je tih preletacevica On ni nezna sta je

Goca

29.03.2023 22:57

Tamara jedan je Bog,a islam je plemenit

Sead

29.03.2023 23:07

Bas ce nam ta seljancura da odredjuje koja je vera bolja a koja losija - njoj je prilicnije da odredjuje koji joj milokliz vise odgovara.

Suzi

30.03.2023 02:17

@Sead - Svaka Vera je SVETA I dobra prema tome svoje voli tudje postuj .ko pljune na svoju veru neće I nemoze da postuje tudju !!!