HUSO PRIZNAO DA JE LAGAO DA DEJAN NIJE PROMENIO VERU! Otkriven TAJNI DOGOVOR između Mujića i Dragojevića, prevarili narod zbog POBEDE!

Autor:

Zadruga

29.03.2023

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huso Mujić se oglasio i priznao da je lagao da Dejan Dragojević nije promenio veru.

HUSO PRIZNAO DA JE LAGAO DA DEJAN NIJE PROMENIO VERU! Otkriven TAJNI DOGOVOR između Mujića i Dragojevića, prevarili narod zbog POBEDE!

Foto: printscreen/RTVPink, ST/N. Madndić

Dejan Dragojević je priznao da je promenio veru i primio islam pre četiri godine. Iako nikada nije želeo da priča o tome i nije ni potvrđivao ni demantovao kada je to bila tema u Beloj kući dok je bio učesnik, on je odlučio da sada prvi put progovorio o tome.

Foto: youtube.com/Dejan Dragojevic

Dejan Dragojević promenio veru

Naime, Dejan je otputovao u Meku i priznao da je muslimanske veroispovesti, a sada se oglasio i otac Dalile Dragojević Huso Mujić, koji je tvrdio da to nije istina i priznao da je lagao prošle godine.

- Zašto sam lagao? Ufff... Pa morao sam. Nek mi svemogući Alah oprosti i ne uzme za greh. Mnogo sam se obradovao što je Dejan konačno priznao da je primio našu veru. Mi smo se još odavno dogovorili s hodžom da je najbolje da se o tome ne priča javno. Lagao sam i jer sam se s Dalilom i Dekijem dogovorio pred njihov ulazak u "Zadrugu" da se to ne spominje i ako pitate. Plašili su se da Dejan neće pobediti ako se to sazna. Ali Alah je veliki i pobedio je. To se znalo u Šepku, znali su i Fatija i Zumreta i Damir i svi, pa su jedva dočekali da ispričaju za novine i da se slikaju, ali nema veze. To nije bilo moje da kažem, zato sam demantovao - priznao je Huso za Kurir.

Foto: Nikola Mutić

Huso Mujić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading