ANĐELA POKUŠALA DA SE UBIJE! Zbog starijeg dečka se MRTVA PIJANA namerno ZAKUCALA U ZGRADU!

Autor:

Zadruga

28.03.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić pokušala da se ubije zbog dečka.

ANĐELA POKUŠALA DA SE UBIJE! Zbog starijeg dečka se MRTVA PIJANA namerno ZAKUCALA U ZGRADU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić na meti je javnosti mesecima unazad jer je postala ljubavnica Zvezdana Slavnića, a iz dana u dan šokira svojim ponašanjem. Mnogi kažu da je bolesno zaljubljena u njega, a kako navodi njena drugarica, ovo nije prvi slučaj da Anđela tako poludi za nekim muškarcem, pa je čak pokušala da se zbog jednog i ubije.

- U jednog momka je toliko bila zaljubljena da se nije viđala sa svojim prijateljima. Non-stop su bili zajedno, a on je bio nekoliko godina stariji od nje. Jednom prilikom ga je uhvatila u prevari i tada je pokušala da se ubije - rekla je njena drugarica i otkrila jezive detalje:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić pokušala da se ubije

- Pozvala me je i zamolila da odem sa njom na piće. Izašle smo, a ona se jako napila, cepala je žestinu bez prestanka. Oko jedanaest sati uveče me je odvezla do stana, a nekoliko sati nakon toga me je pozvala njena majka i rekla mi da je Anđela u bolnici, te da se namerno zakucala automobilom u jednu zgradu - rekla je i nastavila:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić pokušala da se ubije zbog dečka

- Kako je kasnije ispričala, to je sve uradila zbog dečka koji ju je prevario. Plašim se da bi i sada mogla sebi nešto da uradi ako je Zvezdan ostavi - zaključila je njena drugarica za Skandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading