"MOGU DA ZAKOPAM ALEKSANDRU NIKOLIĆ" Dejan Dragojević šokirao izjavom o bivšoj, napokon priznao sve o njenoj prošlosti! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.03.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević šokirao izjavom o Aleksandri Nikolić!

"MOGU DA ZAKOPAM ALEKSANDRU NIKOLIĆ" Dejan Dragojević šokirao izjavom o bivšoj, napokon priznao sve o njenoj prošlosti! (FOTO)

Foto: ATAImages, E-stock

Dejan Dragojević, pobednik ,,Zadruge 5" i bivši suprug Dalile Dragojević, otkrio je sve o odnosu sa bivšom devojkom Aleksandrom Nikolić

Naime, poznato je da je Aleksandra prevarila Dejana sa Filipom Carem, nakon čega je on ostavio starletu. Dejan je sada otkrio da li se kaje što je branio Nikolićevu od svih zadrugara koji su govoriti za nju da je devojka lakog morala.

Foto: printscreen/RTV Pink

Dejan Dragojević

 

- Kaješ li se što si branio Aleksandru od svih, a na kraju je ispala devojka lakog morala?

- Ja sve što se dešava u svačijem životu znam, ja mogu da otkopam i da zakopam, ja branim, jer sam ja takav, ne kajem se - rekao je Dejan za Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Bojan

26.03.2023 18:42

To joj je hvala sto ga je ozivela. Na sebe nije mislila, samo je njega dizala. Sram te bilo Dejane. Ti si nju prodao a ne ona tebe. Glupsone.

tamara

26.03.2023 19:45

@Bojan - Sta on ima njoj da zameri.......gurnuo je u rijaliti da je se resi, a ona ga je vratila u zivot i vratila ga porodici. Ja sam ga podrzavala zbog Aleksandre, inace mi je sa Dalilom bio odvratniji od nje. Onako zadrigli sve su napadali. Brzo se on ozenio ,(zivi ova devojka kod njrga), Neka mu je sa srecom, samo nije fer da ista kaze ruzno za nju jer ni ona ne govori lose o njemu.

ELENA

26.03.2023 19:45

uyas jedan od ovog decka ona o njemu sve lepo

Anita

26.03.2023 21:31

Nista lose nije rekao ne razumem komentare