DEJAN DRAGOJEVIĆ POSTAJE OTAC: Sa novom devojkom izabrao ime za bebu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.03.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević otkrio da je sa novom devojkom Jovanom pričao o potomstvu!

DEJAN DRAGOJEVIĆ POSTAJE OTAC: Sa novom devojkom izabrao ime za bebu! (FOTO)

Foto: youtube.com/Republika TV

Dejan Dragojević

Dejana Dragojevića naša ekipa posetila je u teretani gde vredno trenira. Pobednik rijalitija "Zadruga" progovorio je o novoj devojci Jovani, ali i otkrio da želi da se ostvari u ulozi roditelja.

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević i nova devojka Jovana

 

- Voleo bih da se budem u ulozi oca. Nije mi toliko bitna uloga mladoženje. Papir, kao papir. Ne daje ti nikakvu garanciju ni za šta. Dete je već druga stvar. Jovana je baš osoba za to. Mimo svega je, sa njom sam se vratio u normalnu vezu kakvu sam imao pre rijalitija - priča Dejan za "Blic" i dodaje:

Foto: Printscreen

Dejan Dragojević

 

- Pričali smo o deci. Imam ime za žensko dete, koje neću da kažem. Ime je iz poznate serije, gledao sam je pre 13 godina i tada sam rekao moja ćerka će se tako zvati. Ne postoji bolje i zvučnije ime. Ne bih bio strog tata, ali bih bio težak. I po prirodi sam takav. Sve to mora biti kako sam zamislio. Dete mora da me sluša - ističe Dragojević.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading