RAZOTKRIVEN TAJNI RAZGOVOR ZVEZDANA I ANE! Bivši robijaš na kolenima molio bivšu, evo šta je zahtevao od nje! ŠOK! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.03.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Zvezdan Slavnić na kolenima molio Anu Ćurčić da mu prizna da je slagala javnost da nije varala bivšeg supruga sa njim.

RAZOTKRIVEN TAJNI RAZGOVOR ZVEZDANA I ANE! Bivši robijaš na kolenima molio bivšu, evo šta je zahtevao od nje! ŠOK! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić došao je kod Ane Ćurčić i molio za njeno priznanje, jer na drugi način ne bi mogao da joj oprosti sve loše što je uradila i izrekla o njemu za vreme boravka u rijalitiju.

Naime, od samog ulaska, Ana svakodnevno u "Zadruzi" iznosi detalje iz Zvezdanovog i njenog zajedničkog života. Slavnić je nakon svega odlučio da okrene priču u svoju korist i obelodani kako je Ćurčićeva navodno varala svog tadašnjeg supruga sa njim, što je ona pokušala da demantuje u par navrata.

Sada se na internetu pojavio snimak, gde Ana govori Zvezdanu da je "slagala", nakon njegovih neprestanih molbi da mu to kaže, jer neće moći u spuprotnom da mu oprosti za sve što je izrekla.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

- Ja ne lažem - rekla je Ana.

- Nemoj, znam, a što radiš, kada znam. Je l' si svesna da znam da me lažeš? - rekao je Zvezdan.

- Treba nekad i slagati, 'ajde - ubacila se Zorica Marković.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

- Kaži da si slagala kako bi me povredila. Kaži samo: "Slagala sam da te povredim". Molim te, jer neću moći da ti oprostim to - rekao je Slavnić koji je kleknuo ispred Ane.

- Jesam - rekla je Ana i počela da se smeje i gura glavu kod Zvezdana.

- Šta? - pitao je on.

- Mrzim što me znaš - rekla je Ana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading