"NEĆU TOLERISATI, PAKAO GA ČEKA NAPOLJU" Oglasila se Anina kuma nakon Zvezdanovog stravičnog iživljavanja, majka Ćurčićeva u LOŠEM STANJU!

Autor:

Zadruga

11.03.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je istakla Milena Kačavenda, vrag je odneo šalu i Zvezdana Slavnića napolju čeka policija.

"NEĆU TOLERISATI, PAKAO GA ČEKA NAPOLJU" Oglasila se Anina kuma nakon Zvezdanovog stravičnog iživljavanja, majka Ćurčićeva u LOŠEM STANJU!

Foto: V.Lukić, ATAImages, E-stock

Milena Kačavenda, Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić

Milena Kačavenda, kuma i prijateljica Ane Ćurčić, uključila se uživo na društvenoj mreći Instagram posle strahovitog Slavnićevog maltretiranja bivše nevenčane supruge tokom cele noći i pružajući podršku Čurčićevoj tvrdeći da je upravo takvu torturu prolazila napolju.

- Stvarno nisam oka sklopila, produkcija je obaveštena što se tiče stakla. Skandal majstor upišani, pravi spektakl bez spektakla. Vrag je odneo šalu. Pakao ga čeka napolju. Prvo i osnovno, obećavam da će da taj smrad završiti u policiji, ne plašim se nikoga, ne plašim se krupnijih riba, a ne tog mišomora - rekla je kuma na početku "lajva", koja je između ostalog rekla i da određeni ljudi sigurno imaju telefone.

- U "Zadrugu" ne ulazim jer nisam pozvana, a ni Aca Bulić neće ući. Ući ću u rijaliti, samo treba da me neko pozove - otkrila je Milena, pa demantovala tvrdnje koje su se pojavile u medijima da je Ana bila u vezi i sa zetom, sestrinim mužem.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Milan Kostić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Milena Kačavenda, Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

- Ana nikada nije imala ništa sa zetom, to je neistinita i dezinformacija, gnusna laž. Veze s mozgom nema... - bila je izručita Kačevenda.

- Zvezdan Slavnić je javno poručio da će po celu noć da Anu maltretira za svaku moju izjavu u medijima. Naći će Milena način, nije Milena mačji kašalj - rekla je Milena u lajvu, ponovivši da je videla da je Zvezdan uzeo kamen da gađa njenu kumu, pa i da je sakrio komad stakla.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6 svađa

Milena je otkrila i da Anina majka teško podnosi sve što se dešava u "Zadruzi" i da ima visok pritisak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
MalaBella

11.03.2023 16:48

Kumo moljakaš da udješ u Zadrugu, ali nisi zanimljiva, neće te produkcija, ne blamiraj se više, ako me razumeš

Iva

11.03.2023 21:00

@MalaBella - Produkcija samo odlaze ulazak! Ne brini se ti, eto kume na velika vrata!! 😄