DALILA DRAGOJEVIĆ NE ŽALI PARE ZA MUZIKU: Nakon razvoda od Dejana, bivša zadrugarka ne izbija iz noćnih klubova i RASIPA se novcem! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.03.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Dalila Dragojević nakon završetka rijalitija živi punim plućima.

DALILA DRAGOJEVIĆ NE ŽALI PARE ZA MUZIKU: Nakon razvoda od Dejana, bivša zadrugarka ne izbija iz noćnih klubova i RASIPA se novcem! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Dalila Dragojević

Poznato je da Dalila Dragojević novac troši na skupu garderobu, izlaske do zore, ali voli i da da dobar bakšić pevaču kad je pesma dirne u srce.

U prilog tome svedoče i fotke koje kruže društvenim mrežama, na kojima možemo primetiti da bivša zadrugarka daje pevaču, ni manje ni više, nego zelenu novčanicu.

To je samo delić novca koji je Dalila potrošila na muzičare, a kolika je ukupna cifra možemo samo da nagađamo, s obzirom na to da bosanska starleta u društvu Marijane Zonjić ne izbija iz noćnih klubova.

Mnogi su krenuli sa šalama da je od para koje je spiskala u izlasku, mogla kupiti stan. To sa sigurnošću ne možemo tvrditi, ali jedno je sigurno, Dalila stvarno zna da ga živi.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Iva

11.03.2023 20:44

Neka uziva u zivotu ! Sretno!