DOKAZ DA JE ZVEZDAN SLAVNIĆ NASILNIK NAD ŽENAMA: Anđela priznala da ju je udario, pokušala da sakrije od kamera istinu, produkcija sve objavila! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.03.2023

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić priznala Mikici Bojaniću da ju je Zvezdan Slavnić udario!

DOKAZ DA JE ZVEZDAN SLAVNIĆ NASILNIK NAD ŽENAMA: Anđela priznala da ju je udario, pokušala da sakrije od kamera istinu, produkcija sve objavila! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći došlo je do žestokog okršaja Zvezdana Slavnića sa njegovom ljubavnicom Anđelom Đuričić, nakon čega ju je on udario, što je sada i sama ona priznala. Naime, ona je prišla Mikici Bojaniću, nakon što ju je Zvezdan udario po glavi i prepričala mu šta se desilo. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić udario Anđelu Đuričić

 

Podsetimo, pre toga, Zvezdan je polio Anđelu spavaćoj sobi, nakon što ga je iznervirala rečenicom. 

- Vi ćete da umrete za 10 godina, a Anđela će da ceo život da ima etiketu ljubavnice - rekla je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

 

Ona je u toku noći prišla Mikici i priznala mu da ju je Zvezdan udario po glavi, na šta je Bojanić šokirano reagovao. 

- Okrenuo se i... Da... Gledaj sad... Ja nikada ne lažem! Samo zbog toga, ja ništa nisam slagala, to su činjenice, ja glupa nisam Mikice, to što ne komentarišem, ja sve vidim! Ja ti samo kažem, kao i sinoć što sam ti rekla! - priznala je Anđela - 

- Ali molim te, nemoj nikome da govoriš.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

 

Podsetimo, Ana Ćurčić je pre nekoliko nedelja tokom sukoba sa Anđelom poručila da i dalje veruje Zvezdanu, ali da će se uveriti u njene reči da je nasilnik tek kada bude osetila udarac na sopstvenoj koži. Ljubavnica je burno reagovala, pa je iznela tvrdnje da bi svakog muškarca koji bi i pomislio da podigne ruku na nju, pa makar bio i njen otac, prijavila policiji za nasilje. 

Međutim, ono što je šokirajuće, jeste da je ljubavnica i ovog puta pokušala kroz šifre da poruči Mikica da je dobila batine od Slavnića, tako što se trudila da ne izgovori ništa, već je pantomimom pokazala kako ju je udario. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading