SANDRA REŠIĆ RASKRINKALA ZVEZDANA SLAVNIĆA: Da li ste znali ove detalje o njemu?

Autor:

Zadruga

04.03.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić bez dlake na jeziku oplela po Zvezdanu Slavniću!

SANDRA REŠIĆ RASKRINKALA ZVEZDANA SLAVNIĆA: Da li ste znali ove detalje o njemu?

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mlada muzička zvezda Sandra Rešić otkrila je brutalno mišljenje o Zvezdanu Slavniću i burnim dešavanjima u rijalitiju ,,Zadruga" između Ane Ćurčić i Anđele Đuričić

Foto: RTV PINK printscreen

Sandra Rešić

 

- Jako mi je žao svakog ko je preživeo ili preživljava, kako fizičko, tako i prihičko nasilje. Ono što se Ani dešava je zastrašujuće. Krivo mi je što Ana u rijalitiju nema nekog ko bi je posavetovao kako da se ponaša i šta da radi. Nisma sigurna da li ga voli, da li je u pitanu Stokholmski sindom, ali čoinjenica je da emocije postoje s njene strane. Nikada nećemo saznati ko govori istnu, ja se orađujem od priklanjanja nekome od njih. Moje mišlenje je da se totalno pogubila, ne znam da li jr to zbog straha. Niko ne zna kako je, dok ne znaju kako je biti unutra. Najlakše je govoriti da je sve deo Anine igre. Mislim da stvari koje je ona izgovrila se ne govore lako. Ona ne zna da napravi paralelu onoga što se desilo s onim šta sledi. Bolje bi bilo da je na početku rekla šta ima, pa odbolovala, nego što kruži i dozvoljava da joj reči ne prate dela. Sada svako ima pravo da kaže da je folirant i da sve radi zbog pobede. Neka je i 50% istina ono što je rekla, to su jako straše stvari. Ne treba da osuđujemo, jer nismo bili u njegovoj koži - govori Rešićeva i nastavlja:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6

 

- Zvezdana ne mogu ni da komentarišem. On je za mene obična ljiga. Nije razlog preljuba, ja sam učestvovala u ''Zadruzi'', bila sam podrška žrtvama, razgovarala sam i sa ovima koji su to činili. Stvar je kako se neko ponaša nakon što načini preljubu. Ono što Ana preživljava od njega sad, pa čak i da nije ranije trpela nasilje je katastrofalno. U rijalitiju trenutno nema pravog komentatora, koji će ojektivno posmatrati situaciju. Anu niko nije mogao da zavoli za mesec dana, da bi se srčano branio. Mogu samo da se saosećaju. Potrebno je da joj neko kaže da ne napada ljubavnicu svog muža, nego njega, jer je i sama rekla da zna za prethodne prevare. Narod ju je osudio upravo zbog toga, jer nije tražila krivca u njemu samom, nego u devoci koja joj je totalni stranac. Ljudi u ''Zadruzi'' se plaše da joj kažu ono što misle i skrenu pažnju na njene greške, misleći da će izazvati njen gnev. Glume joj prijatelje, a kladim se da ne znaju ni kako joj se deca zovu. Volela bih samo da izađe zdrave glave, kad se sve to završi, isključivo zbog svoje dece. Zvezdan je odavno zaboravio da je otac, to je pokazao svojim potupcima. kao i Anđela koja je zaboravila ko je čeka kod kuće, nakon svega što je zadesilo njenu porodicu - zaključila je Sandra za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Dejan

04.03.2023 21:04

Ne treba forsirati bezvrednog ubicu i kriminalca.

Odgovori 14 9
Toma

04.03.2023 21:16

Kako može voleti ubicu, kriminalca i još većeg nasilnika?

Odgovori 18 3
Nikola

05.03.2023 20:44

Jao,jao draga moja Srbijo,sta sve gradjani moraju da gledaju?Najveci olos i bagru koja nam truje decu svojim ponasanjem.Sramota!